Aktywne Wpisy

kutmen2 +117
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę
Radkko95 +270
Cześć, Miraski! Robię #rozdajo gry na Steamie do 150 zł. Wszystko po to, żeby zachęcić Was do zakupu gier z 30% zniżką, a czasem nawet większą — w zależności od ceny gry. Mam na Steamie dużo skrzynek, które chciałbym spieniężyć. A że ze Steama nie mogę wypłacić pieniędzy, to pomyślałem o sprzedaży gier po okazyjnej cenie. Wy macie tanio gry, a ja mam realne pieniądze 😁
Udział biorą wszyscy którzy
Udział biorą wszyscy którzy
źródło: 1000000188
Pobierz

Czy jest ktoś w stanie mi wytłumaczyć, dlaczego kolejne strony na mikroblogu nie mogą mieć prostego adresu? /strona1 /page1 itd. tylko jakieś /strona/1AwEDKqafnOl. Jak chcesz do czegoś wrócić to jobla idzie dostać. To chyba nie jest jakiś rocketscience? Czy chodzi po prostu o rogale - za każdym razem jak chcesz coś znaleźć to musisz przeklikać x stron odświeżając ciągle strone i nabijać nowe odsłony.
Idk czy to zrozumiałeś ale page/1 to byłyby NAJSTARSZE posty a nie najnowsze bo przecież najnowsze posty są ciągle inne
page/2 zawiera posty od 11-20, wracasz za godzine na page/2 i przecież tam są już zupełnie inne wpisy, bo doszło 60 nowych postów. Czyli wtedy numeracja page/x nie zapewnia ci pewnego rodzaju "ciągłości" przeglądania, a tak to możesz zapisać sobie link, wrócić do niego i
Gdzie tu logika?
To jest problem z zakresu projektowych bo oba rozwiązania są poprawne ale niosą za sobą jakieś konsewkencje.
Inny scenariusz. Gdyby było tak jak mówisz /XYZ/strona/2 i znów dla uproszczenia strona ma 10 wpisow maks, pojawia sie wpis co minute. Jeżeli przeczytanie wszystkich wpisów na stronie /2 zajmie mi 10 minut,
Czyli miałyś /strona/G---O-NUMERKI-I-LICZBY albo mógłbyś dać strona/p/2 i miałbyś to czego ty oczekujesz. (Bo rozumiem twój ból, czasami jak na danym