Aktywne Wpisy

Linnior88 +104
W tym roku przez wiochę moich rodziców znowu będzie szła pielgrzymka warszawska będą mi znowu obsikiwac płot i tuje
Albo załatwiać się pod oknem jakby nie można było poprosić o wejście do toalietki, jest tam odświeżacz o zapachu lasu oraz papier marki Regina to tra dupę w ta trawę
Nawet kostkę do kibla nowa założę ale nie chodźcie mi pod dom gdzie ja widzę wasze gole przydatki
TAK WIDAC WAS ZWIERZAKI
#
Albo załatwiać się pod oknem jakby nie można było poprosić o wejście do toalietki, jest tam odświeżacz o zapachu lasu oraz papier marki Regina to tra dupę w ta trawę
Nawet kostkę do kibla nowa założę ale nie chodźcie mi pod dom gdzie ja widzę wasze gole przydatki
TAK WIDAC WAS ZWIERZAKI
#

vojteknowak +21

Gdy Braun zrobił 6% to Hołownia z Wyborczą chwilę popłakali i zaraz każdy zapomniał
Gdy natomiast PiS wygrywa to Polska zmienia się na 5 lat w filharmonię bólu dupska fajnopolackich zamordystów tak jak ma to miejsce od tygodnia na wykopie czy na profilach Lisa i Giertycha
Słychać wycie? Znakomicie (。◕‿‿◕。)
#wybory #polityka
źródło: temp_file3048069733125629412
Pobierz@Towarzysz_Pawulon: Jak tam ceny dragów, wzrosły, spadły, telepie?
@Towarzysz_Pawulon:
źródło: Mijanka
PobierzWarto przypomniec sobie 2015 rok - PiS zdobyl niecale 40% glosow, a dalo im to 51% sejmu.
@Towarzysz_Pawulon: Nitras nie ma konta na wypoku, a wielokrotnie pisałeś że sobie jako o narkomanie. Więc, jak tam na rynku dragów, stabilnie?
@Filipterka25: Za PiSu Polska B sie miala dobrze. a co wam w Warszawie wmawiają to nie wierz we wszystko.
Pewnie wam mowiạ, ze nie moga dac wam podwyzki bo sprzątaczce podwyszyla sie minimalna o 300 zl a intelektualna elita nie dociekala, ze Janusz osiaga podnadnadmiarowe zyski tylko sie zloscila na bogu ducha winnych biedakow.
@RieslingBuchhajster: Zarąbiście, dziwne tylko, że nadal trwała migracja z tych wszystkich wygnajewów do dużych miast.
źródło: snusolub
Pobierz@RieslingBuchhajster: To Polska B JEDNAK jest biedna? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Towarzysz_Pawulon: Nope, jedynie fajki rąbię, a alkoholik tylko kulturalnie.
@Filipterka25: To ze Polska B sie miala lepiej niz pod rzadami platformy to oczywiste, ale nie znaczy ze w miescie sie wiecej nie zarabia.
@Towarzysz_Pawulon: wczoraj się urodziłeś, że nie rozumiesz, co to znaczy, jak ruskie kogoś potępiają, albo oficjalnie ścigają? Inaczej mówiąc - tak bardzo im wierzysz, żeby łyknąć tę bajeczkę?