Wpis z mikrobloga

W tym roku przez wiochę moich rodziców znowu będzie szła pielgrzymka warszawska będą mi znowu obsikiwac płot i tuje
Albo załatwiać się pod oknem jakby nie można było poprosić o wejście do toalietki, jest tam odświeżacz o zapachu lasu oraz papier marki Regina to tra dupę w ta trawę
Nawet kostkę do kibla nowa założę ale nie chodźcie mi pod dom gdzie ja widzę wasze gole przydatki
TAK WIDAC WAS ZWIERZAKI
#warszawa #pielgrzymka
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@dr_papieros

@Linnior88: katole znowu z pieśnią na ustach będą blokować drogi, szczać po rowach i śmiecić. Jezus będzie dumny

Ej no nie tak ostro ale kiedyś się prawie zadlawilam herbata jak patrzyłam sobie w okno a jakiś amerykański żołnierz z tej pielgrzymki wsadził mi flaka w płot a miał ze 30 cm
Biedna straumatyzowana myszka
Oni chyba myślą że w tych domach nie ma ludzi
Linnior88 - @dr_papieros
@Linnior88: katole znowu z pieśnią na ustach będą blokować d...

źródło: temp_file7099997597209253606

Pobierz
  • Odpowiedz
@Linnior88: Musisz wydać kilka stówek i ułozyć w tujach żyłkę elektrycznego pastucha. Na czas przejścia pielgrzymki włączcie go do prądu (od frontu trzeba zamontować mała tabliczkę - uwaga ogrodzenie elektryczne, żeby być w prawie).

To krzywdy osobie bez rozrusznika nie zrobi, a na pewno urozmaici wszystkim czas.
  • Odpowiedz
  • 4
@Snuff

@Linnior88: Nie kłam! Inteligencja z Warszawy, nigdy by tak nie zrobiła, żeby oszczali komuś tuje!

Robią , co roku ktoś szcza mi w tuje i kwiaty a później się robio brązowe 😭😭
  • Odpowiedz