@latarnikpolityczny: nie zawsze wypada mówić prawdę. Nie wypada powiedzieć grubej ze jest gruba, albo ze nie chce ci się grać w reprezentacjiPolski bo myślami już jesteś na Malediwach. Inteligentna osoba po prostu tak nie robi
@latarnikpolityczny: ich podejście do ich pracy jest śmieszne... reprezentujesz 40 milionowy kraj w sercu europy i nie jesteś w stanie dać z siebie 100% przez 90 minut biegania za piłeczką, bo jesteś rozproszony urlopem
@sebastian-rogalski Nie dziwi mnie. Mam doswiadczenie ze sportowcami, sam za mlodu jezdzilem na kadry mlodziezowe PL i na pewnym etapie kadra zwlaszcza gownomecze o nic to meczaca koniecznosc.
Na pewnym etapie to sytuacja, w ktorej masz wolny weekend bo przerwa reprezentacyjna i zamiast spedziec czas z rodzina to lecisz pol Europy grac z Moldawia w Chorzowie w meczu ktory ma miejsce tylko po to zeby federacja sobie zarobila na biletach.
@latarnikpolityczny: Wjechało porównanie do bitwy pod Grunwaldem gratuluję polotu. Skoro gra dla Polski to dla nich męcząca konieczność to wymieńmy ich na takich dla których to nie jest męcząca konieczność. Łaski bez, jedź sobie na Seszele jeden z drugim jak nie potrafisz się skupić przez 90 minut.
@Najmienkszy_puszkarz No to wymieniaj na innych, stary ja tylko wyjasniam skad takie slowa pilkarza. Mozesz sie z tym nie zgadzac, albo udawac ze tak nie jest, ale potem hurr durr wielkie zdziwienie ze jak to tak.
@latarnikpolityczny: imo wystarczy być przyzwoitym człowiekiem z odrobiną godności żeby nie myśleć u urlopach, a tym bardziej nie mówić tego na głos. Ja ich nie rozumiem i dla mnie są śmieciami, ty ich rozumiesz i bronisz, plują ci w twarz a ty mówisz że deszcz pada.
@Najmienkszy_puszkarz ale wolalbym zebys jednak nie przerzucal na mnie tego odczucia jesli faktycznie uwazasz ze ktos Ci pluje w twarz. Z reszta nie mam poczucia ze bronie czegos z pozycji moralnych, mowie tylko z czego wynika ze tak jest.
@CzeczenCzeczenski: @Returned Niech ktoś przypomni wywiad po meczu jak piłkarz tłumaczył się że taka pora, bo to chyba była niedziela pora po obiedzie ( ͡°͜ʖ͡°)
Ehh zawsze znajdzie sie ktos kto lepiej wie co uwazam (。◕‿‿◕。) Tacy ludzie sa cenni, jak jeszcze kiedys nie bede wiedzial co uwazam to Cie zawołam mordeczko (✌゚∀゚)☞
#mecz
źródło: temp_file191411233443102273
PobierzChlop wykopkowi prawde powiedzial
Wykopek:
źródło: temp_file2320657006483365014
Pobierzserio nie widzisz w tym niczego śmiesznego?
Na pewnym etapie to sytuacja, w ktorej masz wolny weekend bo przerwa reprezentacyjna i zamiast spedziec czas z rodzina to lecisz pol Europy grac z Moldawia w Chorzowie w meczu ktory ma miejsce tylko po to zeby federacja sobie zarobila na biletach.
Znaczy
Ehh zawsze znajdzie sie ktos kto lepiej wie co uwazam (。◕‿‿◕。) Tacy ludzie sa cenni, jak jeszcze kiedys nie bede wiedzial co uwazam to Cie zawołam mordeczko (✌ ゚ ∀ ゚)☞