Aktywne Wpisy

adisoniusz +253
ROZDAJO 100PLN
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom
źródło: image
Pobierz
zibizz1 +171
Hej, u was też są takie sytuacje że parking jest wolny a ktoś parkuje w ten sposób? U mnie jest to nagminne. Kiedyś jednej pani zwórciłem uwagę to powiedziała że nie moja sprawa.
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
#parkowanie #dino #biedronka #lidl #taksiezyjenatejwsi
źródło: parkowanie
Pobierz

źródło: obraz_2025-06-08_151005072
Pobierz@d4wid: Poprawka* Osoba która pomija dialogi w grze które są jednym z głównych elementów fabuły między innymi a później narzeka na kiepską fabułę.
akurat Tadzio to jest taki Kiszak, tylko, że lewy. xD Będzie cię uważać za gorszego jeśli masz inne opinie bądź (świato)pogląd na branżę. Tylko nie powie ci tego otwarcie. Jak się skończą mu argumenty to zamiast wjeżdżać ci na matkę zacznie grać na emocjach, bądź kartą ofiary. Albo po prostu cię zaszufladkuje(myślałem, że wszyscy jesteśmy równi :/).
Narzekał strasznie na to jak Riot zwolnił masę ludzi podczas restrukturyzacji. Wieszczył wielki kryzys
źródło: hype1
PobierzAhh RT, program dzieciństwa.