Aktywne Wpisy

pekas +104
#lotr #wladcapierscieni #film #grafika
Może się jeszcze nie urodził taki ktoś kto zrobi coś podobnego, a może niedługo powstanie podobna ekranizacja jakiejś książki lub książek z takim rozmachem i wyczuciem. Póki co trylogia "Władca Pierścieni" Jacksona to jest top totalny. Nawet z tym nie handlujcie.
Może się jeszcze nie urodził taki ktoś kto zrobi coś podobnego, a może niedługo powstanie podobna ekranizacja jakiejś książki lub książek z takim rozmachem i wyczuciem. Póki co trylogia "Władca Pierścieni" Jacksona to jest top totalny. Nawet z tym nie handlujcie.

źródło: temp_file4442000766932338146
Pobierz
Umeraczyk +21
Od 15 minut obchodzę 26 urodziny, teraz muszę płacić podatki jak dorosły wciąż mając 15 lat mentalnie i fizycznie 21 (。◕‿‿◕。)
Mirsony z racji tego że na koniec miesiąca przeprowadzam się na nowe, prawie swoje mieszkanie chciałem Was spytać o opinie. Będę się urządzał od zera stąd moje zapytanie. Co jest Waszym must have w mieszkaniu? Air fryer, rolety zewnetrzne, podstawka do robienia kupy? Bede bardzo wdzięczny za każdą rzecz i opinie. A żeby troche rozruszać tego posta oranizuje #rozdajo
2x100zł - jedna stówka dla osoby którą wylosuje mirkorandom wśród plusujących a druga dla najbardziej plusowanego komentarza. Stówka w formie jakiej chcecie - blik, opłacona szama, kod na ulubiona Pania k---e na OF - to już do wyboru. Losowanie powiedzmy w sobote o 21.37
#mieszkanie #lifehack #urzadzajzwykopem
źródło: image
PobierzJak lubisz kawę, to młynek, V60 i Aeropress ;]
Żadne kanapy, wersalki itp.
Grill elektryczny/airfryer/lidlomix albo inny tego typu garnek też pomagają w obiadkach.
Odkurzacz pionowy + odkurzacz ala rumba/Xiaomi. Ustawiasz harmonogram jak idziesz do pracy, co któryś raz poprawiasz przy listwach odkurzaczem pionowym.
Z
Porządny materac, poduszka i solidna rama łóżka
Brak źródeł światła np diody w ładowarkach, we włącznikach świateł
Dobre drzwi do sypialni które wyciszają niepotrzebne dźwięki z innych pomieszczeń typu zmywarka pralka
Jak masz w planach dzieci, to na pewno lepiej mieć dwa osobne urządzenia. Ja mieszkam sama, ale nawet gdybym miała używać z drugą połówką, to nie byłoby potrzeby kupowania dwóch urządzeń tylko ze względu na czas prania. Ja robię pranie 1-2 razy w
Z innych rzeczy to dobrze ustawiona kuchnia jesli gotujesz, by miec wszystko pod reka przy blacie.
- Porządny przedłużacz, a najlepiej to 3
- Miotła
- Organizer na pierdoły