Wpis z mikrobloga

mój prężnie rozwijający biznes pod koniec podstawówki na początku 2000. Nawet nauczyciele kupowali płytki z grami / programami z listy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Naza_Dzikowski: Chyba w każdej szkole był taki handlarz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@damianooo8 haha też miałem po paru nagraniach się zacinała. Odziwo cd to mocny nośnik. Ojciec ma 20 letnie płyty nagrane i dalej chodzą.
  • Odpowiedz
Płuca, zatoki, kręgosłup... Wszytsko przed wami.

@Krzysztof53647: Na kręgosłup idę a zatoki to dobry pomysł bo ostatnio coś mam nos zawalony.

30 lat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Kiedyś kupiłem drogą płytę wielokrotnego zapisu, i ani razu nic na niej nie nagrałem bo szkoda mi było.

@damianooo8: Ja byłem ciekaw ile razy CD-RW da się zapisać zanim się zepsuje i nigdy do tego nie doszło, a w pewnym momencie to się tego jak pendrive używało, jak nagrywarki już były dostępne, a pendrive 128 MB kosztował majątek.
  • Odpowiedz
@Mega_Smieszek: kilka lat temu ściągnąłem, bo potrzebowałem wypalić płytę do starszego urządzenia, ale po chwili przypomniałem sobie, że nie ma napędu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Tak samo miałem z grami. Oo, jakie fajne płytki, będzie grane w stare gierki na mocnym sprzęcie. ( ͡° ͜ʖ ͡°) no tak, bez napędu, to na c&uju sobie pogram ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz