Aktywne Wpisy

mickpl +573
Zobaczycie, że będzie jakaś totalna rozpierducha. Mamy rekordowy wzrost gospodarczy, praktycznie żadnego bezrobocia, z imigrantami w gruncie też nie ma żadnego, rzeczywistego problemu, nawet ceny mieszkań się ustabilizowały i zaczęły spadać, a inflacja zmierza do celu.
Kończymy tzw. Polski Cykl 30-letni. Jest ZA DOBRZE i zara się zacznie XD
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #gielda #inflacja #pkb
Kończymy tzw. Polski Cykl 30-letni. Jest ZA DOBRZE i zara się zacznie XD
#nieruchomosci #ekonomia #gospodarka #gielda #inflacja #pkb
akro81 +242
Studenckie bydło w akcji.
W zeszły weekend na Juwenaliach w Łodzi studenckie bydło zdewastowało 20-letniej studentce Toyotę Celicę 5 generacji. Sprawa boli mnie podwójnie, bo jestem pasjonatem starszych japońców, a tutaj młoda osoba ewidentnie dopiero łapiąca zajawkę, na którą brutalnie napluto. Pomożecie zidentyfikować najbardziej zaangażowanych w ten proceder osobników? Więcej zdjęć tutaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1183667420438696&set=a.666232325515544&locale=pl_PL
#lodz #lodz #juwenalia #politechnikalodzka #politechnikalodzka #jdm
W zeszły weekend na Juwenaliach w Łodzi studenckie bydło zdewastowało 20-letniej studentce Toyotę Celicę 5 generacji. Sprawa boli mnie podwójnie, bo jestem pasjonatem starszych japońców, a tutaj młoda osoba ewidentnie dopiero łapiąca zajawkę, na którą brutalnie napluto. Pomożecie zidentyfikować najbardziej zaangażowanych w ten proceder osobników? Więcej zdjęć tutaj: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1183667420438696&set=a.666232325515544&locale=pl_PL
#lodz #lodz #juwenalia #politechnikalodzka #politechnikalodzka #jdm
źródło: lodz
Pobierz

źródło: 1000017152
PobierzA do domków no to kiedyś to takie parterówki były tanie. Od covidka wywaliło. Pewnie stan developerski to idzie samemu wybudować do 350k pln. Jak się bierze firmy to podejrzewam jakieś 600k cebulionów.
@ul_Chabrowa_9_84-223_Linia @TouchMTraLaLa @plusbear ale wy tak serio? Ja się na pisiorski kredyt 2% z żoną załapałem, mieliśmy w wieku 25 lat uzbierane razem ponad 200 k zł z pracy poniżej średniej krajowej przez większość tego okresu. Kredyt planuje spłacić poniżej 15 lat. W naszym przypadku kluczem było to,
Polacy przeszli etap od budowania g---o-dworków z wieżyczkami w pastelowych kolorach do budowania szarych g---o-klocków.
Wsparcie w czasie nauki, wsparcie z pierwszym autem, wsparcie podczas pierwszej.pracy która nie daje kokosów, wsparcie z zakupem pierwszego.mieszkania, wsparcie przy szybszej spłacie kredytu, wparcie przy zakupie własnego domu.
Widziałem ten scenariusz wiele razy, i chociaż sam zarabiam dobrze, i znam nawet pary które zarabiają jeszcze lepiej, to wiem że ani ja, ani te pary nie nadgonimy bo znajomi, którzy mają gorzej płatne pracę właśnie dostali od rodziców działkę pod