Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +71
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
Hatsuban +541
Czy można już zdelegalizować @NewsweekPolska ? #logikarozowychpaskow
źródło: 575504387_1590824168991269_8086323735960096552_n
Pobierz

źródło: 1000017152
Pobierz@4mmc-enjoyer: chyba się trochę koleżanka rozmarzyła. Bo wątpię, żeby to było 8ha działki budowlanej gdzieś w pobliżu centrum.
źródło: Pawel%20lis%20architekci-6016-m
Pobierz@4mmc-enjoyer: oczywiście, że nie kupisz hekatara działki budowlanej w centrum miasta za 2kk. Ale 8ha to raczej gdzieś pod Lublinem na wsi. Plus zapewne działka rolna. A taką, żeby postawić na niej osiedle trzeba przerobić na budowlaną. A to swoje kosztuje, nawet jak masz znajomości ( ͡º ͜ʖ͡º) Więc 200pln za metr kwadratowy wydaje się dość sporą
Kraj trzeciego swiata z pradem.
gdyby te dwa budynki byly jednym domem polaczonym takim fajnym korytarzem po przekatnej to moznaby bylo sie zastanawiac, a tak to przeciez zwykly, niezbyt duzy dom jakich wiele
źródło: 5463731
Pobierz@tico_bot:
a ja zawsze sądziłem, że takie domy budują dobrze zarabiający z dużych miast, którzy szukają spokojnego miejsca do pracy zdalnej.
@deletenomads: ladne to one moze sa zewnetrznie, w praktyce stare, ciagle z grzybem walczysz. One byly budowane kiedy wszyscy ogrzewali sie kominkami, kiedy to zlikwidowano dom stracil wazny element wentylacji.