Wpis z mikrobloga

Powie mi ktoś kogo stać na takie chaty? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Patrzę potem a ludzie np w urzędach pracują a on kierowca tira
jmuhha - Powie mi ktoś kogo stać na takie chaty? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Patrzę potem a ludzie np...

źródło: 1000017152

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@jmuhha ej ale to są zwykle normalne domy, tutaj nie ma jakiegoś większego problemu, znam wiele osób którzy budują podobne albo właśnie niedawno się wprowadzili
  • Odpowiedz
@jmuhha: ja znam typiarę 27 lat co ma 8 hektarów w lublinie i już jej oferowali 2 bańki za hektar, a tej się nie śpieszy i sprzeda później za więcej hajsu. 8x2=16 baniek w wieku 27 lat... to ja już bym wcale nie pracował
  • Odpowiedz
@jmuhha: na zadupiu żaden problem takie coś postawić, pewnie nawet taniej niż mieszkanie w wojewódzkim, tylko potem trzeba 70km do pracy dymać, a do biedry i apteki 40 ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
w centrum nie kupisz hektara za 2 bańki

@4mmc-enjoyer: oczywiście, że nie kupisz hekatara działki budowlanej w centrum miasta za 2kk. Ale 8ha to raczej gdzieś pod Lublinem na wsi. Plus zapewne działka rolna. A taką, żeby postawić na niej osiedle trzeba przerobić na budowlaną. A to swoje kosztuje, nawet jak masz znajomości ( ͡º ͜ʖ͡º) Więc 200pln za metr kwadratowy wydaje się dość sporą
  • Odpowiedz
  • 1
@jmuhha powszechne polskie cwaniactwo - śmieci wyrzuce do lasu, p---------e z pracy ryze A4 albo palete gazobetonu, zaglosuje na nawrokiego bo swoj chlop, p---------a ale innym tez pozwala p----------c.
Kraj trzeciego swiata z pradem.
  • Odpowiedz
Ehh taki domek z kategorii "mój pierwszy domek w Simsach" xd Pewnie praktyczne i wygodne, ale nudne nie mniej niż prlowskie osiedle - oczywiście pod innym kątem. W pic rel domki z kategorii tych ładnych.

@deletenomads: ladne to one moze sa zewnetrznie, w praktyce stare, ciagle z grzybem walczysz. One byly budowane kiedy wszyscy ogrzewali sie kominkami, kiedy to zlikwidowano dom stracil wazny element wentylacji.
  • Odpowiedz