Wpis z mikrobloga

@mohiccan: ja przewiduję różnicę z 5% w wynikach może więcej, będzie pospolite ruszenie, ludzie się przestraszyli że może w Polsce wygrać osoba niebezpieczna. Jak w pierwszej turze nie było ryzyka bo to tylko pierwsza tura, teraz zobaczyli że to nie są żarty, doszły też nowe afery, które pomogły w mobilizacji, upływa odpowiednia ilość czasu żeby afery wywarły efekt, trzeba dobry tydzień. Nie będzie na żyletki moim zdaniem wygra Trzaskowski dość
  • Odpowiedz
  • 14
@mohiccan to już nie działa. Moja mama i siostra, które nigdy nie chodzą na wybory, aż się rwą do urny, żeby pogonić sutenera i wysłać pis na śmietnik historii. Ta sama mama nawalała w Tuska, bo tvppis jej tak namotał w głowie. I teraz do niej to doszło.
  • Odpowiedz
@dumblecunt: Trudno, wiem, że dużo osób nie jest tu zbyt lotne intelektualnie i fanatycznie nastawione właśnie, widząc tylko to co chcą widzieć.

A skoro przejrzałeś to pewnie znasz rozwiniętą wersję tej wypowiedzi bo chyba dwa dni temu w komentarzu nad kimś się zlitowałem i opisałem o co mi chodzi.
  • Odpowiedz