Aktywne Wpisy

Ryksa +48
Mężczyźni którzy nie dotykali kobiety są żałośni. Coś jest z wami nie tak i tyle. Zamiast zrozumieć o co chodzi to zostajecie incelami w internecie, skill issue xD Trzeba było słuchać i uważać jak wam dziewczyny mówiły czego potrzebują ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na
A jak mają powyżej 30 lat to już jest wstyd po prostu. Jako matka było by mi po prostu wstyd, że coś takiego wychowałam. Na

jmuhha +4
Możecie mi powiedzieć skąd szary człowiek (ja) ma wziąć takie pieniądze zwykle auto na dojazdy do pracy 4-10 km? ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: 1000018819
Pobierz

Ehh klasizm wiecznie żywy, oskarki by zaraz prawa człowieka chuopom odbierać chciały...
A teraz ku*wa robią wielkie płaku płaku, bo ktoś śmie nazywać ich niedouczonymi.
@JanNaj358: dlatego ludzie głosują na PiS, żeby się ustawić w kontrze, a nie dlatego, że PiS ma jakoś szczególnie istotne postulaty. Pokazują w ten sposób, że mają swoją godność i że ich głos powinien być słyszany. Ta ustawa o mowie nienawiści powinna być rozszerzona, tak, że żadna grupa
@kolega_z_sasiedztwa w szerokim ujęciu to różnica jest niewielka, bo różnica intelektualna między absolwentem dziennikarstwa na UW a fizyki kwantowej na MIT jest mniejsza niż
@kolega_z_sasiedztwa: Ze statystycznego i praktycznego punktu widzenia, nie ma specjalnej różnicy czy do puli wchodzą ludzie po "gorszych" (według ciebie) kierunkach. Liczy się różnica między grupą a średnią. Wyjaśnię na prostym przykładzie.
Teleturniej i koło ratunkowe "pytanie do publiczności". Załóżmy, że mamy dużą liczbę głosów, a każdy, kto nie wie, wybiera losowo