Aktywne Wpisy

StaraJawka +100
Ej wiecie co, pamiętam internet bez trolli.
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być
Pamiętam yt bez reklam, pamiętam aqq gg nk i instagrama tylko po to żeby mieć kody do bety bad company 2. Pamiętam pc z przyciskiem turbo, atari, game boya którego brałem na wyjazd na grzyby z rodzicami.
Dni spędzone na naprawianiu komarka.
Pamiętam game spy i setki godzin w mohaa.
Kiedyś każdy wstydził się pokazać swój dziub w internecie a dzisiaj co drugi chce być

Mystoo +68
Kiedyś na wykopie była własna subkultura. Był papież, testo, białek, kosmonauta i zboże. A teraz? Tylko ukraina, ruskie trole, tusk, nieruchomości i k---a sranie w banie.
Pamięta ktoś z was w ogóle Lirycznego Wandala? Albo projekt klaudiusz, wojnę z p0lkami, użytkownika "kiedysbylemnormalny", hipergamiczną bestię albo tego gościa co go niby janusze na budowie w strecz zawineli?
Ja już sam ledwo co to pamiętam.
Pamięta ktoś z was w ogóle Lirycznego Wandala? Albo projekt klaudiusz, wojnę z p0lkami, użytkownika "kiedysbylemnormalny", hipergamiczną bestię albo tego gościa co go niby janusze na budowie w strecz zawineli?
Ja już sam ledwo co to pamiętam.

Radek wraz ze Sławkiem jednym ruchem rozdupcył wiplerowi, bosakowi i karakanowi cały misterny plan.
Juz się układali na koalicję, już myśleli że spokojnie przejdzie poparcie w prawie całości z Mentzena na gangusa, a tu d--a. Nie dość że Sławek nie cisnął Rafała, to jeszcze poszedł z nim na piwko po rozmowie xDDDDDD nie mogę z tego jaki ból d--y i jąkanie musi się teraz w domu Przemka odwalać. Już witał się z gąską, już był dogadany z mocodawcami od karakana a tu d--a, wyborcy normalsi z konfederacji bez gwoździa wbitego w mózg dostali do myślenia, a sam Sławek odrzucił podległość pisuarom xDDDDDDD Karina musi Krzysiowi całą banię bigosu ugotować
Teraz nawet jak Sławek powie, że każdy byle nie Trzaskowski to za wiele to nie zmieni lol
#wybory #konfederacja #bekazpisu
źródło: IMG_2507
Pobierzźródło: 1000017542
Pobierz@rozbojnikalibaba: to chyba własnie o to chodzi że by tak się układać żeby nie być skazanym na tylko 1 koalicjanta. Dopiero co testowaliśmy co oznacza 3 droga w rozumieniu że ma zdolnośc współpracy tylko z 1 partią