Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +424

dream_big +5
Dlaczego mężczyźni chcą mieć dzieci? Tym bardziej w tych niestabilnych czasach obecnie gdzie miliarderzy są wściekli, że nie produkuje się nowych niewolników do ich fabryk jak m.in. Elon Musk kiedyś wspomniał.
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być
Po co brać czujące stworzenie na ten świat gdzie tak ciężko jest nam obecnie żyć? Ja się pytam. Mimo to wielu mężczyzn na aplikacjach randkowych dają, że chcą kiedyś mieć. Kobieta bierze i tak większość obowiązków co może dla nich być

Poza podziałami.
Oprócz zmniejszenia się propagandy w TVP jakie zmiany na lepsze widzicie w Polsce po wyborach parlamentarnych i przejęciu władzy przez Tuska?
Bo ja żadnych..z drożyzną jest coraz gorzej.
W prezydenckich wygra Nawrocki ale gdyby nawet wygrał ten wasz ukochany Trzaskowski to i tak była by to zmiana nazwiska na szczycie nic więcej i dla ciebie szary polaczku nic się nie zmieni w niedzielę wybory w poniedziałek do roboty #pracbaza
#wybory #polityka #przegryw
źródło: temp_file7216679852172612786
PobierzMam rację?
@H_e_j_o: Odpowiedź Chat GPT:
Po przejęciu władzy przez Koalicję 15 Października w 2023 roku, Polska doświadczyła szeregu pozytywnych zmian w sferach gospodarczej, społecznej i ekonomicznej. Oto kluczowe
@H_e_j_o: Przede wszystkim dzięki rządowemu programowi in vitro uzyskano 13 tysięcy ciąż z których urodziło się na ten moment blisko tysiąc nowych obywateli, co jest bezcenne przy naszej lecącej na łeb demografii. Wynik ten jest nie do osiągnięcia metodą tak uwielbianej i forsowanej przez PiS naprotechnologii.
@H_e_j_o: Z samego programu in-vitro urodziło się dodatkowe 13 tys. dzieci.
Gov.pl
Fajne kłamstwo.( ͡° ͜ʖ ͡°)