Wpis z mikrobloga

Szczerze mówiąc moi drodzy....tak szczerze...
Poza podziałami.
Oprócz zmniejszenia się propagandy w TVP jakie zmiany na lepsze widzicie w Polsce po wyborach parlamentarnych i przejęciu władzy przez Tuska?
Bo ja żadnych..z drożyzną jest coraz gorzej.
W prezydenckich wygra Nawrocki ale gdyby nawet wygrał ten wasz ukochany Trzaskowski to i tak była by to zmiana nazwiska na szczycie nic więcej i dla ciebie szary polaczku nic się nie zmieni w niedzielę wybory w poniedziałek do roboty #pracbaza

#wybory #polityka #przegryw
Hej_o - Szczerze mówiąc moi drodzy....tak szczerze...
Poza podziałami.
Oprócz zmniejs...

źródło: temp_file7216679852172612786

Pobierz

Mam rację?

• Da 42.4% (14)
  • Nie 57.6% (19)

Oddanych głosów: 33

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@H_e_j_o: morawiecki nie wychodzi i nie mówi, że wprowadza super system polskiego ładu, który sprawi że będę miał więcej a w rzeczywistości mam mniej
  • Odpowiedz
Oprócz zmniejszenia się propagandy w TVP jakie zmiany na lepsze widzicie w Polsce po wyborach parlamentarnych i przejęciu władzy przez Tuska?

@H_e_j_o: Odpowiedź Chat GPT:

Po przejęciu władzy przez Koalicję 15 Października w 2023 roku, Polska doświadczyła szeregu pozytywnych zmian w sferach gospodarczej, społecznej i ekonomicznej. Oto kluczowe
  • Odpowiedz
@H_e_j_o: Przywrócenie standardów parlamentarnych i normalizacja polityki międzynarodowej, obniżka inflacji do tego stopnia, że NBP obniża stopy procentowe, brak rządów jednego wodza. Wiele jest do poprawy. Więcej niż zostało naprawione. Ale i tak jest lepiej niż było.
  • Odpowiedz

@H_e_j_o: Przede wszystkim dzięki rządowemu programowi in vitro uzyskano 13 tysięcy ciąż z których urodziło się na ten moment blisko tysiąc nowych obywateli, co jest bezcenne przy naszej lecącej na łeb demografii. Wynik ten jest nie do osiągnięcia metodą tak uwielbianej i forsowanej przez PiS naprotechnologii.
  • Odpowiedz
@dr3vil:

Poprawa dostępności do opieki zdrowotnej: Zwiększono nakłady na służbę zdrowia oraz skrócono kolejki do specjalistów, co poprawiło jakość usług medycznych.

Gov.pl

Fajne kłamstwo.( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz