Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 6
@d4wid: aż mnie ciekawi czy prawdziwy użytkownik jeszcze żyje, czy znowu orki sobie na kontach zmarłych śmigają, jak przy jednym wykopku
  • Odpowiedz
@d4wid:

Haha dobre, uśmiałem się.
Poproś wykop 2.0 o dostęp do historii sprzed tej cudnej aktualizacji, to przestaniesz pisać takie nonsensy.
A może to tak celowo, bo poległeś na argumenty w jakiejś dyskusji?
Ty albo jakiś inny trol.
  • Odpowiedz
  • 8
Poproś wykop 2.0 o dostęp do historii sprzed tej cudnej aktualizacji, to przestaniesz pisać takie nonsensy.

@velmar: przecież ja mam konto 8 lat i moje posty przed 2.0 są XD.
Także naucz się chociaż dobrze tłumaczyć kacapku

A może to tak celowo, bo poległeś na argumenty w
  • Odpowiedz
@d4wid:

Kacapską propagandą jest już nawet pytanie a atesty ma maski?
Tak jak myślałem, nie macie argumentów, tylko sianie propagandy.
  • Odpowiedz
  • 7
Kacapską propagandą jest już nawet pytanie a atesty ma maski?

@velmar: atesty to niezłe musiała mieć twoja matka, że ma syna co na przejetych kontach smiga i wypisuje kacapskie tresci.
Gratuluję orkuXD
  • Odpowiedz
@d4wid: to jest najgłupszy i najbardziej skompromitowany szur tego portalu, zdecydowany faworyt tego tagu, ale dzięki za potwierdzenie że to przejęte konto jakieś użytkownika, teraz przynajmniej nie ma wątpliwości że to płatny troll ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@d4wid: @velmar Szcześć Boże, ja tylko z wnioskiem formalnym. Przejęcia konta na wykopie przez dziwne ruskie źródła to prawda. Zdarzały się takie sytuacje tutaj po tym jak swołocz zaatakowała UA i obstawiła internet gigantycznymi farmami trolli. Wykopu też dosięgło i były konta przyłapane na tym, ze nagle stały się aktywne i roznosiły ruską propagandę.
  • Odpowiedz
@KwadratF1:

Przejęcia kont na wykopie to fakt.
Ale czy na pewno tylko przez dziwne ruskie źródła? Jakieś dowody? Ruskie pewnie też ale jednak nie przesądzałbym, że tylko i wyłącznie ruskie, choć na nich jest najłatwiej zwalić winę. Jakie to proste, prawda?

Pytanie natomiast, jakie źródła obsługują takie konta jak @vince87
  • Odpowiedz
Pytanie natomiast, jakie źródła obsługują takie konta jak @vince87 lub @LittleDonkey ?

@velmar: Oczywiście, że rosyjskie finansowanie ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Na marginesie oba te konta należą do jednej osoby i już chyba nikt nie ma co do tego wątpliwości. Zastanawiający jest tylko brak działania moderacji. Banują jakieś zielonki udając że działają, a prawdziwa agentura się panoszy bezkarnie ( ͡~ ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@d4wid: dobra robota XDDDD zgadzam się, to najgłupszy szur tego portalu, dodatkowo jak pozamiatasz jego szustkie wysrywy w dyskusji, to zaczyna logować swoje multikonta takie jak @MeAndTwojStary5 do minusowania i atakowania swoich rozmówców XDDD
Jak widzisz standardowo zdążył już w tym wątku rynsztok zrobić XDD
  • Odpowiedz