Aktywne Wpisy

KitaxKita +1258
Często pojawia się argument
Najlepiej gdyby protestował po cichu, w mieszkaniu, tak żeby nikt za bardzo nie zauważył
#konfitura
no ogólnie konfitura ma rację, ale forma protestu jest zła
Najlepiej gdyby protestował po cichu, w mieszkaniu, tak żeby nikt za bardzo nie zauważył
#konfitura

CipakKrulRzycia +37
źródło: 1000000462
Pobierz

Haha dobre, uśmiałem się.
Poproś wykop 2.0 o dostęp do historii sprzed tej cudnej aktualizacji, to przestaniesz pisać takie nonsensy.
A może to tak celowo, bo poległeś na argumenty w jakiejś dyskusji?
Ty albo jakiś inny trol.
@velmar: przecież ja mam konto 8 lat i moje posty przed 2.0 są XD.
Także naucz się chociaż dobrze tłumaczyć kacapku
@KwadratF1 zobacz tego uposia
salciarz pytał pewnie chatgpt i mu wysrał, że wykop 2.0 był i dlatego nie ma historii postów XD
Kacapską propagandą jest już nawet pytanie a atesty ma maski?
Tak jak myślałem, nie macie argumentów, tylko sianie propagandy.
@velmar: atesty to niezłe musiała mieć twoja matka, że ma syna co na przejetych kontach smiga i wypisuje kacapskie tresci.
Gratuluję orkuXD
Podobno wszędzie ludzie noszą maski.
Masz jak to udowodnić, czy tylko epotety polecą?
@velmar: XD
jaką godzinę masz teraz w muchosransku?
Przejęcia kont na wykopie to fakt.
Ale czy na pewno tylko przez dziwne ruskie źródła? Jakieś dowody? Ruskie pewnie też ale jednak nie przesądzałbym, że tylko i wyłącznie ruskie, choć na nich jest najłatwiej zwalić winę. Jakie to proste, prawda?
Pytanie natomiast, jakie źródła obsługują takie konta jak @vince87
@velmar: Oczywiście, że rosyjskie finansowanie ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Na marginesie oba te konta należą do jednej osoby i już chyba nikt nie ma co do tego wątpliwości. Zastanawiający jest tylko brak działania moderacji. Banują jakieś zielonki udając że działają, a prawdziwa agentura się panoszy bezkarnie ( ͡~ ͜ʖ ͡
@velmar: stała śpiewka, każdy kto prostuje twoje debilizmy to oczywiście czyjeś multikonto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja też nie mam wątpliwości, że to ta sama osoba siedzi na tych kontach.
Te same teksty, logowania itp.
Jak widzisz standardowo zdążył już w tym wątku rynsztok zrobić XDD