Aktywne Wpisy

MonazoPL +129
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
Gruby_Wuj +353
Moi rodzice pojechali do sanatorium do Gołdapii.
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
źródło: obraz_2025-11-24_145653252
Pobierz

@michal-sitko: Jaki wyrok zapadł w sądzie? Na korzyść Dupiarza czy Dzięby? Uważasz, że słowa byłego współpracownika, to słaby argument? Dlaczego?
A ten cytat Tuska to do czego się odnosi? Bo ta wypowiedź może dotyczyć czegokolwiek.
Aha... Jeszcze jedno - oskarżasz Trzaskowskiego o romanse i ćpanie.
A Nawrocki to tylko do kościoła i biblioteki chodził?
@michal-sitko: Żaden, bo Trzaskowski groził sądem, ale podkulił ogon. To świadczy o jego winie.
@Wraczek: Totalitaryzm to będziemy mieli, kiedy KO będzie miało swojego prezydenta i premiera. Domkną system. A fanami Baćki są posłowie KO, skoro wspierali jego akcję destabilizacyjną na granicy ;)
źródło: image
Pobierz@WykopGwalciWolnoscSlowa wysokie IQ niekoniecznie jest gwarantem posiadania kręgosłupa moralnego. Przykładowo masa psychopatów ma bardzo wysokie IQ.
Duda był kiepski, ale szczerze mówiąc jakbym miał do wyboru Dudę (który mimo wszystko
Teraz niektórzy nie pójdą zagłosować bo w rok tusk mając pisowskiego prezydenta i 4 partie w koalicji nie naprawił w 100 proc kraju...
Jak PiS miał pełnię władzy i swojego prezydenta to ci to nie przeszkadzało?
@michal-sitko: no ale chyba nie masz wątpliwości, że Rafał też tego kręgosłupa nie ma?
Dla mnie najlepszym wyjściem dla osób które są przeciwko PoPiSowi i temu co te partie robiły u władzy i czego nie robiły jest jawnie powiedzieć: Głosujemy na Karola Nawrockiego, tak wiemy, że to lichwiarz itd., ale robimy to za kare za to, że głosowaliście na Rafała i PO,
@dlotiw: Dlatego nie możemy dopuścić do powtórki z rozrywki. KO nie może mieć swojego prezydenta. Oto słowa Trzaskowskiego:
źródło: image
Pobierz@Wraczek: Rządzi z przystawkami.
Skąd pomysł, że nie przeszkadzało? Przeszkadzało, dlatego nie można dopuścić do powtórki z rozrywki. Chyba zgodzisz się, że nie jest nam potrzebny Duda 2.0?
@michal-sitko: Gdzie ci wyjechałem z wyrokiem sądu, wskaż mi. Na obrazku masz wszystko napisane. Nie ma tam nic o tym, że skończyło się w sądzie, tylko że Dupiarz groził koledze sądem, ale ostatecznie Dupiarz podkulił ogon i postanowił nie bronić swojego dobrego imienia.