Wpis z mikrobloga

Rafał nie był moim wyborem, politycy KO wypowiadający się w mediach to często głąby, ale na myśl potencjalnego powrotu PiS jestem przerażony. Wziąłem sobie za cel przekonać przynajmniej jedną osobę z mojego otoczenia do zmiany zdania co głosu oddanego podczas wyborów. Aktualnie mój licznik to 5 przekonanych osób i nie zamierzam przestawać, choć po tym co mówi szczerba czy budka to czasem mi się odechciewa dalej. Mimo wszystko zachęcam Was wszystkich do tego samego.

#wybory #bylenienawrocki #trzaskowski2025 #polityka
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@cartmanequ: ja w sumie też podjąłem się pewnej próby, chociaż nie przekonuje ludzi do zmiany kandydata a namawiam do głosowania ludzi którzy wgl nie głosowali w I turze ani nie mieli zamiaru w II, na razie licznik wynosi + 2 głosy na Nawrockiego :)
  • Odpowiedz
@cartmanequ: rozumiem ze sie boisz ale jestes pewien ze postawiles na lepszy wybor? Historia naszego kraju nie zaczela sie w 2015 roku - po juz rzadzilo przez co osoby ktory interesowaly sie polityka ponad dekade temu juz tak przerazone nie sa. Dekade temu podobnie postrzegano platforme ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz