Aktywne Wpisy
Mexiii +116

wafel14 +57
#astronomia pogoda zapowiada się świetna, LG już się chłodzi 🔭
źródło: 2025-09-2018.12.583139315366472302230
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 2025-09-2018.12.583139315366472302230
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@camelinthejungle: to nawet jak wygra Trzaskowski te dwa lata i tak nadejdą tyle że za dwa lata jak koalicja przegra wybory a może nawet trzy jako że prezydent rządzi 5 lat
@tuhajbej: to nie jest moja ukochana koalicja. Wielokrotnie neuropa wyzywała mnie od pisowców (a 4konserwy od lewaków ( ͡° ͜ʖ ͡°)). Uważam jednak, że nie ma dla Polski gorszej opcji niż połączone rządy PiS i Konfederacji. Od biedy wolę ustawę o mowie nienawiści niż wyprowadzenie ze struktur UE, ręczne zarządzanie gospodarką, wszechobecne kolesiostwo i siermiężną propagandę czasów Kurskiego.
Wy już naprawdę
@camelinthejungle: nie bierz tego do siebie, nie wiem jakie masz poglądy, skoro namawiasz na głosowanie na Trzaskowskiego założyłem że zgadzasz się z programem jego partii
Dobrze pamiętam dlaczego pis stracił władzę, sam przyłożyłem do tego rękę. Wyprowadzenie z UE to fajny straszak (jak widać skuteczny xD) tylko żyjący chyba w głowach fanów koalicji obywatelskiej bo ani pisiory ani nawet ta wstrętna konfederacja nie mówi nic o
W 1939 roku błagaliśmy zachodnich sojuszników (Francję i UK) o kinetyczne zaangażowanie się w konflikt. Dalibyśmy się pokroić, żeby francuski żołnierz zginął gdzieś na przedpolach Poznania, i tym samym wciągnął swój
@camelinthejungle: o to to to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Natomiast jeśli na Ukrainie będzie stacjonować armia UE i Putin zechce