Aktywne Wpisy

annlupin +14
śpicie jusz
źródło: annlupin45678
Pobierz
Umeraczyk +20
Ale p------a akcja przed chwilą, obsrałem zbroje nieźle xD
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
Idę se chodnikiem ulicą z pracy i trzech chłopa idzie przedemną, jeden zerknął przez ramię, gwizdnął i stanęli pod ścianą kamienicy, żadnej bramy tam nie było.
Wyciągają fajki bez patrzenia na nie i bacznie mi się przyglądają jak ich mijam no aż mrużąc oczy. Ja na nich tak lekko zerkam, szybka analiza sytuacji.
Dwa szczypiory, dresiki drobne może 70kg w ubraniu i 180cm w
źródło: temp_file3489336488027306695
Pobierz

Skyrimskie opowieści # 14
Odnalazłem mojego przyjaciela Sargonira. Leżał martwy obok drogi do Białej Grani. Dostrzegłem trzech bandytów oddalających się od miejsca zbrodni. Postanowiłem dyskretnie ich śledzić. Gdy zatrzymali się za potrzebą schowałem się w pobliskich krzakach i nasłuchiwałem. Wspominali coś o miejscu zwanym "Sosnową Strażnicą".
Do tej pory odczuwałem coś w rodzaju wyrzutów sumienia, gdy pozbawiałem życia drugiego człowieka. Teraz wiem, że muszę się tego uczucia wyzbyć. Wola zemsty za śmierć przyjaciela jest zbyt silna by im to odpuścić. Przyjdzie czas, że zrównam ich kryjówkę z ziemią. Mordercy Sargonira już są martwi, tylko jeszcze o tym nie wiedzą.
źródło: ScreenShot18
Pobierz