Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pepies:
Ja również prawa strona, albo się wstrzymam albo za kawalerem Nawrockim, gardzę chłopem za okradanie staruszków ale nie chcę żeby żadne złodziejskie plemię miało większość w kraju, km więcej mają problemów w swoim polu tym mniej się dopieprza do obywatela
  • Odpowiedz
@pepies: No ja sie nie przemoge. Wole zaglsoowac na zlodzieja niz kogos, kto po wyborach odpali nie wiadomo jaki protokol. Tak Nawrocki ukradl mieszkanie, wiem czego sie spoziewac bedzie kradl i wetowal skrajne pomysly lewactwa. Slabo, ale lepszego wyboru nie ma.
  • Odpowiedz
  • 0
W sensie, że twoi znajomi nie będą mogli jeździć 30 letnimi dislami?

@danob99: tak, moi znajomi nie będą mogli na przykład kupić sobie patrola i władować tam m57. Nie będą też mogli odrestaurować syrenki wrzucając tam na przykład vr6. Wiele aut, które ludzie oglądają dziś na wystawach w myśl zamordystycznych przepisów będzie po prostu albo nielegalna albo ich poruszanie się będzie, lub w przypadku warszawy już jest, ograniczone. Pis nie
  • Odpowiedz
@pepies: Jak Ci nie zabrał jak chciał d-----ć podatek za samochody spalinowe w zależności od wieku auta, gdyby nie rudy to by to w przyszłym roku weszło
  • Odpowiedz
  • 1
@KarnetNaGlony: ludzie nie zdają sobie często sprawy jak wielkie jest to środowisko i o ile gospodarczo możemy się nie zgadzać, często potrafimy mieć różny światopogląd kulturowy, tak od prawa do lewa nie znajdziesz tam nikogo kto przychylnie spogląda na Rafała. Od dziś będzie to niezła sondażowa równia pochyła bo ten chłop nie może już nikomu niczego więcej obiecać a elektorat negatywny, który sobie naskrobał jest imponujący.
  • Odpowiedz
  • 0
@Hankook: no to czekaj - to zabrał czy chciał? Który element mojej wypowiedzi jest nieprawdą? Jeśli mamy patrzeć na 'pomysły' i 'propozycje' to przypominam, że w kwestii opłat na stole leży już nowelizacja ustawy, która znacząco zwiększa koszty przeglądów, ABSURDALNY przepis dotyczący przeglądów technicznych w których spóźnienie o 1-3 tygodnie oznacza wzrost ceny o 100%, powyżej 3 tygodni - o 200%, a po 90 dniach kwota wzrośnie o 300zł -
  • Odpowiedz
  • 0
@pepies mi PiS ograniczył invitro. Z problemami z zajściem w ciążę żony czekam na powrót pisowskiej opłaty kilkadziesiąt tysięcy za każdą próbę. W imię walki o dzietność.
  • Odpowiedz