Aktywne Wpisy

Bunch +8
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

Niby PO, niby Tusk, a tu nagle wyskakują nagrania, dokumenty i jakieś dziwne ruchy, jakby ktoś celowo robił pod górkę Tuskowi.
I teraz uwaga! Co, jeśli to Kaczyński podstawił swoich ludzi do PO, żeby siać zamęt? Podobno nawet żona Tuska popiera Kaczyńskiego, bo chce w końcu mieć męża przy sobie.
Słyszeliście o tych przeciekach, gdzie niby "oddolna" kampania Rafała wyglądała jak sterowana z góry? Ludzie z KO, którzy rządzili show, nagle albo zniknęli, albo zaczęli kręcić jak wiatraki i robią fikołki, że to Ruscy, albo Mosad, albo inni Masoni.
Moim zdaniem to nie przypadek.
Kaczyński to lis, który zawsze gra na kilka frontów. A co, jeśli wsadził swoich pionków w struktury PO, żeby rozwalać ich od środka? No i teraz najlepsze, bo krążą ploty, że w tę aferę może być zamieszane GRU. Bo niby skąd kasa na kampanię 420tys?
Destabilizacja, chaos, a PiS na tym zyskuje, bo narracja im siada jak ulał.
Nie mówię, że to prawda, ale za dużo tu zbiegów okoliczności. Co myślicie? Czy Jarek mógłby być aż tak cwany? A może GRU rzeczywiście maczało w tym palce?
#polityka #afera #spiskoweteorie #po #pis #trzaskowski
@Pawelkolega: xDˣᴰ