Aktywne Wpisy

mamamarcina +60
Chłop sobie zaparkował samolot u mnie na wsi, na poboczu, gdzieś poszedł, ale zostawił karteczkę ze jak przeszkadza to żeby dzwonić xD
Ciekawe czy zabierze do rana.
Kartka w kom.
Ciekawe czy zabierze do rana.
Kartka w kom.
źródło: temp_file852234320869603046
Pobierz
ekscytacje +18
mało co mnie tak w-----a jak AI
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a
jak widzę te typowe posty albo co gorsza odpowiedzi w prywatnych rozmowach napisane ewidentnie przez chat gpt to mam ochotę jebnąć to człowieczeństwo
te napisane przez AI posty są zawsze k---a TAKIE SAME - mnóstwo zbędnych emoji, podział na rozdziały jakby to była rozprawka w gimnazjum, sentencje które ewidentnie nie brzmią jakby napisał je człowiek
i do tego te nieśmieszne memy generowane przez ai k---a

- w sieci pojawiają się hejterskie spoty uderzające w Nawrockiego i Mentzena około miesiąc temu
-z tydzień temu ktoś zaczyna interesować się tematem, który podłapują Jadczak i Słowik z WP
-w weekend i na pewno w poniedziałek (w pon. pytali już węgrów o udział, wcześniej rozmawiali z akcją demokracją na ten temat) lecą już oficjalne pytania i rozmowy dziennikarzy z organizacjami odpowiedzialnymi za spoty hejterskie i ich finansowanie,
-prawdopodobnie akcja demokracja od razu leci z tym do sztabu Trzaskowskiego, a Wiolka we wtorek pisze oświadczenie że poinformowali o tym Metę i odcinają się od nich nie partycypując w ich powstaniu,
-dziwnym zbiegiem okoliczności tego samego dnia lecą SMSy rzekomo dezinformujące i agitujące w przerysowany sposób za Rafałem Trzaskowskim,
-w środę NASK wypuszcza pilny komunikat o próbie ingerencji obcych sił w nasze wybory!
-w czwartek rano Słowik i Jadczak wypuszczają artykuł o tym że różne organizacje przy pomocy finansów organizacji austro-węgierskich wypuszczały te hejterskie spoty,
-w sieci zaczyna się dym, bo ludzie dostrzegają problem,
-koło południa Wiolka Paprocka ze sztabu RT publikuje oświadczenie z wtorku, w którym informuje że poinformowała NASK i Metę o tym że pojawiają się takie hejterskie spoty i nie ingerowali w ich powstanie,
-po południu Cezary Tomczyk z MON robi konferencję w której informuje że NASK informowało o... SMSach!!! Przez jakieś 10 minut z jakimś ekspertem mówi o tym że: domyślają się że za SMSami stoi Rosja lub komitet wyborczy ich przeciwnika, że to przekaz z Kremla, że Nawrocki mówił że siadłby do wspólnego stolika z Putinem, że Błaszczak nie chce usunięcia konsulatu i że Rosja już tu jest. A co do filmików? Jedno zdanie że Sztab RT informował o tym NASK i Metę we wtorek i nie uczestniczyli w tym (łącząc dwie oddzielne rzeczy- to że komitet w tym nie uczestniczył, co ma nic do rzeczy tego że pojawiały się takie spoty, i były one finansowane obcymi pieniędzmi) nie informując, czy będą jakieś konseknwecje (w wypadku SMSów już jest wniosek do prokuratury). Nic kompletnie nic.
Kurtyna. I tak to się żyje w tym państwie z dykty, gdzie ten kto się dopcha do koryta ma władzę absolutną.
#wybory #polityka #afera #propaganda #bekazlewactwa #neuropa #bekazpo