@swinkapl: sportową można ale taka to dziwne :/ i jeszcze jak ktoś nosi torbę na ramię ale nie po przekątnej tylko na jednej stronie jak torebkę to też zwała
@Zaff: nerka na kolczan czyli na klacie? to jakis sens ma, bo masz pod reka dokumenty i nikt ci nie otworzy bez twojej wiedzy. z tylu zsro kontroli, a z przodu przy pasku to jak rumun na targu. nie ma chyba dobrego sposobu noszenia nerki
@swinkapl: z tym że wtedy klamra jest z tyłu na środku pleców, ktoś może podbiec, odpiąć i zabrać łatwiej niż z bioder. W nerce mieści się tyle, co w kieszeni, więc w ogóle sens jej noszenia jest dla mnie nieznany.
ja kiedys z racji wykonywanego zawodu nosilem nerke, ake zawsze czulem jakis dyskomfort, no i nazywalem ja "rumunem" wlasnie. pare sytuacji smiesznych bylo, gdy przez cale mieszkanie darlem sie do mojego #rozowypasek : "widzialas rumuna? wsadzilem do niego dokumenty" ( ͡°͜ʖ͡°)
A niech noszą co chcą, co mnie to obchodzi.
@kanaka:
Dzis widzialem KILKUNASTU "facetow" z takimi torbami. Dokad zmierza ten pedalski swiat :<
@swinkapl: Jest tylko jeden prawilny sposób: na biodrze (czyli z boku). Nie bez powodu nazwa tego produktu po angielsku to "waist bag"
@Zaff:
ja kiedys z racji wykonywanego zawodu nosilem nerke, ake zawsze czulem jakis dyskomfort, no i nazywalem ja "rumunem" wlasnie. pare sytuacji smiesznych bylo, gdy przez cale mieszkanie darlem sie do mojego #rozowypasek : "widzialas rumuna? wsadzilem do niego dokumenty" ( ͡° ͜ʖ ͡°)