Aktywne Wpisy

km00787 +148
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Nacho_Libre +6
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

większość z nas tyra z dnia na dzień, dom, rodzina, ogród, domowe obowiązki, najgorzej mają ci co mają nocki i święta jako służbę w policji, w służbie zdrowia. rafałek, raz mu się udało, dużo osób przez niego kupę kasy straciło, sprawa w prokuraturze, chyba facet nie rozumie że mogą go w końcu dojechać, takie wieczne dziecko.
tak jak pisałem wcześniej, przymierzam się żeby szukać spółdzielni, wybieram się do paru domów maklerskich, pogadać czy da się coś razem zrobić i jak.
im ma się więcej kasy, na prawdę odgadnięcie w co gra rynek to jest bardzo trudne zadanie. Lepiej szukać pewnej komitywy i szukać razem niż samemu stracić.
ja już 3 raz w tym roku wskakiwałem i wyskakiwałem z pociągu. Mogę powiedzieć, że straciłem na tym około 10 procent. Czyli zarobiłem 20 procent a mogłem mieć 30% więc powiem wam, że odgadnięcie rynku nie jest proste...
#gielda
Komentarz usunięty przez autora Wpisu