Wpis z mikrobloga

no to rafalek niedługo pod most się zamelduje... niezły gość, jak dla mnie facet ma jakieś urojenie, inaczej tego nie da się nazwać. Jeśli strategia nie działa, znaczy że trzeba ją zmienić, a facet ciągle popełnia te same błędy.

większość z nas tyra z dnia na dzień, dom, rodzina, ogród, domowe obowiązki, najgorzej mają ci co mają nocki i święta jako służbę w policji, w służbie zdrowia. rafałek, raz mu się udało, dużo osób przez niego kupę kasy straciło, sprawa w prokuraturze, chyba facet nie rozumie że mogą go w końcu dojechać, takie wieczne dziecko.

tak jak pisałem wcześniej, przymierzam się żeby szukać spółdzielni, wybieram się do paru domów maklerskich, pogadać czy da się coś razem zrobić i jak.

im ma się więcej kasy, na prawdę odgadnięcie w co gra rynek to jest bardzo trudne zadanie. Lepiej szukać pewnej komitywy i szukać razem niż samemu stracić.

ja już 3 raz w tym roku wskakiwałem i wyskakiwałem z pociągu. Mogę powiedzieć, że straciłem na tym około 10 procent. Czyli zarobiłem 20 procent a mogłem mieć 30% więc powiem wam, że odgadnięcie rynku nie jest proste...

#gielda
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ja już 3 raz w tym roku wskakiwałem i wyskakiwałem z pociągu. Mogę powiedzieć, że straciłem na tym około 10 procent. Czyli zarobiłem 20 procent a mogłem mieć 30% więc powiem wam, że odgadnięcie rynku nie jest proste

@makler___gieldowy: Jak jesteś spekulantem to łojenie d--y jest wliczone w ten biznes. Jak jesteś inwestorem, tj. kupujesz w dołku i trzymasz jak najdłużej, to nigdy nie będziesz miał złojonej d--y. Mówię to
  • Odpowiedz
@123_: ja też długo gram i zawsze mam z tyłu głowy, że może być większy kryzys, czy tapnięcie i nigdy nie wiadomo, trudno, stracone potencjalne zyski ale kasa się zgadza, jednak covid, wojna, wszystko to pokazuje, że każda sytuacja jest inna i są różne akcje i wig jest najgorszy tyle w temacie. :(
  • Odpowiedz