Druga nagroda dla osoby która napisze na co by przehulała takie pieniądze w wysokości 1 mln PLN (jeśli będzie główna wygrana)
Zainwestowałabym we własną firmę, najlepiej sklep (z produktami na które jest popyt) w dobrej lokalizacji i reklamowanie go. To co zostanie to bym odłożyła
@miro-lanka 1ml to mało więc kupił bym sobie trochę czasu, inwestycja w reity dała by stały przypływ pieniędzy z dywidendy co miesiąc lub trzy, dzięki czemu jeszcze bardziej niż teraz ograniczył bym ilość dni pracy. Taka wczesna pół emerytura + podpływał bym sobie chwilę małym katamaranem pomiędzy rajskimi wyspami 🏝️ Życzę wygranej Tobie i sobie
@miro-lanka: W sumie nie wiem co bym kupil, na pewno czesc bym zostawil jako zabezpieczenie finansowe zeby moc komfortowo i bezstresowo zyc, a z reszta to nie wiem, na pewno bym se kupil porzadnego kompa famingowego i w koncu wyrobil prawo jazdy, bym tez wyjechal w jakas podroz do Nowej Zelandii, Japonii, Norwegii, Szkocji, Irlandii, i moze bym tam juz zostal bo w sumie co w Polsce ciekawego, pogoda tylko
kupon puszczony w Niemczech to zwiększona szansa tam zazwyczaj pada główna nagroda.
Powodzenia
Zainwestowałabym we własną firmę, najlepiej sklep (z produktami na które jest popyt) w dobrej lokalizacji i reklamowanie go. To co zostanie to bym odłożyła
Taka wczesna pół emerytura + podpływał bym sobie chwilę małym katamaranem pomiędzy rajskimi wyspami 🏝️
Życzę wygranej Tobie i sobie
@miro-lanka: kupiłbym dużo dobrej kiełbasy
Ogólnie ja żyję tak skromnie że po takiej wygranej mógłbym już nie pracować 😅
Komentarz usunięty przez autora