Wpis z mikrobloga

@Gours: Bo Mentzen stworzony jest do siedzenia z boku. Ja wiem, że chciałoby skruszyć beton, zniszczyć duopol, mamy dość pisu, po. ale mentzen nie jest narzędziem. On się po prostu nie nadaje i to widać i czuć wszędzie gdzie się pojawi. To że jest spoza pisu i po nie może być jedynym atutem bo to po prostu za mało.
  • Odpowiedz
@malin90: nie, nie macie dość PiSu konfederuski. Po 8 latach złodziejstwa PiSu, wy macie z nimi cichą koalicję i atakujecie obecny rząd pisząc, że teraz jest gorzej... więc nie konfederuski, nie macie dość PiSu.
  • Odpowiedz
@gozer-traveler: do kogo mi blisko? Do PiS albo Konfederastów? Bo co co, bo rozumiem postulat niektórych o chęci spróbowania czegoś nowego niż PiS i PO? Słabo czytasz ludzi, przynajmniej w moim przypadku.
  • Odpowiedz
@gozer-traveler: masz zajebisty problem z czytaniem ze zrozumieniem. Chyba, że nie umiesz się przyznać do błędu i brniesz dalej. Powiem wprost, dla ciebie, aktualnie wobec KO nie ma alternatywy. PIS do banda przypadkowych, skrajnie niekompetentnych gamoni, Konfa zaś to również zbieranina niekompetentnych gamoni, przy tym zrzeszająca w swoich strukturach niebezpiecznych wariatów i cwaniaków, w sumie to te dwa ostatnie przytyki do PIS też pasują.
  • Odpowiedz