Aktywne Wpisy

IksdeHeheh +152
#polskieonuce
Uwaga, nie plusować, grozi pozwem. Internauci jednak mają swoje zdanie i trzeba uszanować, może się okazać że jednak jest polakiem. Ja tylko daje do przemyślenia.
Uwaga, nie plusować, grozi pozwem. Internauci jednak mają swoje zdanie i trzeba uszanować, może się okazać że jednak jest polakiem. Ja tylko daje do przemyślenia.
źródło: ChatGPT Image Sep 17, 2025, 11_05_22 PM
Pobierz
Bialaherbata +1
Naszło mnie, jedna różowa użytkowniczka(darknightttt) napisała swoją listę wymagań co do potencjalnego partnera, więc mam pytanko do wykopu, a raczej zabawę, dajcie swoją listę wymagań albo "czerwonych flag", czy innych predyspozycji do potencjalnego partnera/partnerki.
Wiem, że miłość, to nie stan konta, czy rozmiar bicepsa, ale nie oszukujmy się pewne predyspozycje mamy do drugiej połówki. I nie chodzi mi tutaj, by robić handel, tzn. ja mam auto, więc oczekuję biustu rozmiar G, ale
Wiem, że miłość, to nie stan konta, czy rozmiar bicepsa, ale nie oszukujmy się pewne predyspozycje mamy do drugiej połówki. I nie chodzi mi tutaj, by robić handel, tzn. ja mam auto, więc oczekuję biustu rozmiar G, ale

Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link