Aktywne Wpisy

tojapaweu +138
Miesiac temu zapytałem się księgowej, czy mogę sam rozliczyć PIT. Odpisała mi to co na screenie.
Myślę no dobra, to niech kliknie. Dziś otrzymuje fakturę a tam “Rozliczenie PIT 120 netto”.
I generalnie już tam c--j z tymi 150 zł (nie jestem vatowcem). Uważam, że to trochę nieładnie z jej strony, bo nie dostałem informacji, że płacę za to dodatkowo. To tak jakbym jej teraz wystawił fakturę, że zareklamowałem ją na wykop.
Myślę no dobra, to niech kliknie. Dziś otrzymuje fakturę a tam “Rozliczenie PIT 120 netto”.
I generalnie już tam c--j z tymi 150 zł (nie jestem vatowcem). Uważam, że to trochę nieładnie z jej strony, bo nie dostałem informacji, że płacę za to dodatkowo. To tak jakbym jej teraz wystawił fakturę, że zareklamowałem ją na wykop.
źródło: image_picker_78EF39A7-28FA-4EA6-9D1F-99BD5061E328-10976-0000050F0F22F381
Pobierz
KitaxKita +998
Często pojawia się argument
Najlepiej gdyby protestował po cichu, w mieszkaniu, tak żeby nikt za bardzo nie zauważył
#konfitura
no ogólnie konfitura ma rację, ale forma protestu jest zła
Najlepiej gdyby protestował po cichu, w mieszkaniu, tak żeby nikt za bardzo nie zauważył
#konfitura

Dla mnie zmiana wizualna na plus i nawet lepiej mi się korzysta teraz z telefonu.
Ikony na max sa mniejsze niz mid z one ui6.
Zabawy czcionka nie praktykowalem, bo kazda zmiana pociaga za soba wyszarzenie podpisow i musze resetowac tel.
źródło: temp_file8315496547419049069
PobierzCzcionka sie nie bawilem, bo jakakolwiek manipulacja u mnie, powoduje ze napisy staja sie czarne na czarnym tle, tak jakby braly kolor z ustawionego tla. I nic nie daje podniana motywow, kolorow itd. Pomaga reset telefonu, ale wtedy ustawiaja sie domyslne wartosci.
źródło: 1000022020
PobierzWizualnie zmiana jak to zmiana, wszyscy ponarzekają a za tydzień zapomną i się przyzwyczają. Ja mam drugi dzień i zaczynam się juz przyzwyczajać. I jakoś za nic nie odnoszę wrażenia że cokolwiek jest dużo mniejsze, ale no nie wiem.
Mnie w sumie wnerwia tylko to podzielone ściąganie belki, ale pewnie kwestia przyzwyczajenia w tydzień.
Mi się nawet podoba, ale wiadomo że ludzie nie lubią zmian.
@donthateme: to mozna wylaczyc i miec po staremu