Wpis z mikrobloga

@PurpleHaze Ogólnie większość z tego co napisałeś to możesz sobie zmienić pod siebie w ustawieniach - wielkości czcionki, wielkość ikon, nawet ten podzielny pasek powiadomień można ustawić aby nie był podzielony.
Dla mnie zmiana wizualna na plus i nawet lepiej mi się korzysta teraz z telefonu.
  • Odpowiedz
  • 0
@dawid110d: wielkoaci ikon nie zmienisz za mocno, sa trzy poziomy a roznice miedzy nimi prakrycznie niezauwazalne.
Ikony na max sa mniejsze niz mid z one ui6.

Zabawy czcionka nie praktykowalem, bo kazda zmiana pociaga za soba wyszarzenie podpisow i musze resetowac tel.
  • Odpowiedz
  • 0
@dawid110d: pisalem o rozmiarze ikon ekranowych, oocja pic rel.

Czcionka sie nie bawilem, bo jakakolwiek manipulacja u mnie, powoduje ze napisy staja sie czarne na czarnym tle, tak jakby braly kolor z ustawionego tla. I nic nie daje podniana motywow, kolorow itd. Pomaga reset telefonu, ale wtedy ustawiaja sie domyslne wartosci.
PurpleHaze - @dawid110d: pisalem o rozmiarze ikon ekranowych, oocja pic rel. 

Czcion...

źródło: 1000022020

Pobierz
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: jak już masz goodlock to rozmiar ikon możesz też zmienić w module home up. Co do buga z wyszarzaniem nazw apek spróbuj wejść w tryb recovery i wybrać clear cache partition, a później reboot system by wyjść. To rozwiązuje jakieś 90% problemów po aktualizacjach. Problem z motywami w theme park u mnie nie wystąpił to ci za bardzo nie pomogę, możesz co najwyżej zobaczyć czy masz najnowszą wersję good
  • Odpowiedz
@PurpleHaze

Wizualnie zmiana jak to zmiana, wszyscy ponarzekają a za tydzień zapomną i się przyzwyczają. Ja mam drugi dzień i zaczynam się juz przyzwyczajać. I jakoś za nic nie odnoszę wrażenia że cokolwiek jest dużo mniejsze, ale no nie wiem.

Mnie w sumie wnerwia tylko to podzielone ściąganie belki, ale pewnie kwestia przyzwyczajenia w tydzień.

Mi się nawet podoba, ale wiadomo że ludzie nie lubią zmian.
  • Odpowiedz