Wpis z mikrobloga

@PiersiowkaPelnaZiol: To jest niesamowite jak ludziom to się w ogóle opłaca, przecież bilet miesięczny z KMK to jest 90 zł, a jak kupisz na pół roku to wychodzi 80 zł, to naprawdę nie jest jakaś ogromna kwota, jeżeli korzystasz z MPK.
  • Odpowiedz
@Krs90: nie wszyscy mają karte mieszkańca, ja np nie mam bo nie mieszkam na codzień, ale normalnie kupuje bilet itp, a jak nie to ide na nogach, bolt hulajnoga.

Widziałem dzisiaj jak się szarpali w tramwaju z kontrolerem XD, no debile
  • Odpowiedz
  • 1
@PiersiowkaPelnaZiol mam znajomych kanarów. Czasem to się za głowę łapie jakie historię słyszę. Ogólnie nie mają dnia pracy bez wzywania policji. Znajoma mówiła, że w ciągu jednego dnia została pobita, jej wspólnikowi odgryźli palca a potem kolejny wspólnik został spsikany gazem piepszowym. I naprawdę nie zapłacić 4 zł na bilet i spowodować uszczerbek na czymś zdrowiu to jest jedna wielka patologia.
  • Odpowiedz
@Lardor: no ogólnie dla mnie patola to łagodne okreslenie, ta grupa służy na gnębieniu ludzi wykonujących zawód, czasem nie którzy to tam pisali takie groźby że głowa mała (co jakiś czas na nią wchodzę).

Którym ty jeździsz składem? Ja zawsze z przodu koło kierowcy :D i obczajam jak to działa
  • Odpowiedz