Aktywne Wpisy
Robauke +385
Cześć Mirki i Mirabelki. Piszę ten post jako przestrogę i wołanie o pomoc. Chciałbym opisać Wam moją historię walki z wiatrakami, czyli firmą Nazaruk Service z Lublina, leasingodawcą Santander i gwarantem Conformgest. Historię o tym, jak w niecałe dwa miesiące moje nowe narzędzie pracy stało się bezużytecznym złomem, a ja zostałem z problemem i ratami do płacenia.
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
źródło: Gemini_Generated_Image_olgwi7olgwi7olgw
Pobierz
xxcorexx +86
#pracbaza
Kawa, papieros i można zaczynać kolejny dzień na magazynie. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do swojego marnego życia.
Za 20 lat na moim nagrobku będzie napisane
„Janusz Pawlacz, lat 50, nie w życiu nie osiągnął, nigdzie nie był, nic nie widział, nigdy nie żył”
Kawa, papieros i można zaczynać kolejny dzień na magazynie. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do swojego marnego życia.
Za 20 lat na moim nagrobku będzie napisane
„Janusz Pawlacz, lat 50, nie w życiu nie osiągnął, nigdzie nie był, nic nie widział, nigdy nie żył”
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

W związku z tym iż wyskoczył mi o to ten tablet i już od jakiegoś czasu o tym myślałem to teraz robię pod spirity i zobaczę czy to zażre.
A Wy jak tam macie namiksowane w drzewku?
#pathofexile2 #poe2
źródło: Path of Exile Screenshot 2025.05.05 - 19.21.40.80
Pobierzźródło: Path of Exile Screenshot 2025.05.05 - 19.32.24.27
Pobierz@acidd: prawie w ogole nie gralem w endgame poza parciem na nexusy do dobicia w drzewo, wiec potrzebuje jeszcze drop waystonow.
Ale szczerze mowiac, nie bardzo wiem w co te zabrane pkt mialbym wpukac ¯\(ツ)/¯
źródło: obraz_2025-05-05_193929916
Pobierz@PurpleHaze: no np w to co dałeś ;) ja teraz odbiłem w prawo na właśnie te azmeri i przy okazji zabiorę jeszcze i dam w esencje
źródło: atlas
Pobierz