Wpis z mikrobloga

• 0
Ale szczerze mowiac, nie bardzo wiem w co te zabrane pkt mialbym wpukac ¯\(ツ)/¯

@PurpleHaze: no np w to co dałeś ;) ja teraz odbiłem w prawo na właśnie te azmeri i przy okazji zabiorę jeszcze i dam w esencje
  • Odpowiedz
@acidd: Ja mam aktualnie wpakowane w maks mobów pod rytuały. Z tym unikalnym tabletem tak jak piszesz dobrze jest wejść na pełnej w spiritsy praktycznie do końca. Chociaż główne drzewko to i tak trzeba sobie robić pod content który się farmi albo robi lubić po prostu.
internet_user7 - @acidd: Ja mam aktualnie wpakowane w maks mobów pod rytuały. Z tym u...

źródło: atlas

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@internet_user7: aktualizacja, drzewko na spirity okazały się chujnią, nie dość że trzeba non stop napierdzielać się ze zbuffowany mobami i bossami, które dostają w cholerę speeda i dmg to nagrody są z tego lipne. Wróciłem do strongboxów i nie żałuję bo zwłaszcza dzisiaj rng łaskawe a i trafiają mi się skrzynki co mogę otwierać po dwa razy
  • Odpowiedz
@acidd: to głównie robi się razem z tym unikalnym tabletem i maksymalnie ładuje bossy, resztę planszy można nawet pomijać. Co jak co ale duszki mają kilka wartościowych przedmiotów jak pomarańczowe talizmany i rite of passage który jest obłędnie drogi. Ale sam też wolę strongboxy.
  • Odpowiedz