Wpis z mikrobloga

Składanie ukończone. Nie wiem ile godzin mi łącznie zajeło składanie, ze względu na trudności napotkane po drodze, o których pisałem na bieżąco. Wizualnie- 9,9/10, bo Pan Chińczyk uznał za świetny pomysł dać 4x felgę 15038 z nakładkami + 1 sztuka 49294 jako zapas zamiast 5 sztuk identycznych. Trudno, przełożę sobie z Ferrari, bo to ten sam wzór. Ocena ogólna: solidne 9/10. Musiałem trochę odjąć za nie do końca działające biegi. Za jakiś czas pewnie się tym zajmę.

Moje wcześniejsze wpisy na "replikowym" tagu znajdziesz tutaj.

Zdjęcie z wcześniejszym modelem Defendera w komentarzu, dla porównania rozmiaru ;)

#p----------o #aliexpress #klockizchin #chinskielego #chinskieklocki #lego #nielego
wujek_mikazjusz - Składanie ukończone. Nie wiem ile godzin mi łącznie zajeło składani...

źródło: 42110-4

Pobierz
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Oczywiście w międzyczasie w modelu po prawej weszła mała modyfikacja zderzaka z użyciem częsci pozostałych z "Porsche". Mimo, że oba Defendery mi się podobają, to bardziej wolę tą starszą wersję ;)
wujek_mikazjusz - Oczywiście w międzyczasie w modelu po prawej weszła mała modyfikacj...

źródło: def

Pobierz
  • Odpowiedz
bo Pan Chińczyk uznał za świetny pomysł dać 4x felgę 15038 z nakładkami + 1 sztuka 49294 jako zapas zamiast 5 sztuk identycznych.

@wujek_mikazjusz:

no pan chinczyk wie, ze dojazdowka musi inaczej wygladac xD
  • Odpowiedz