Aktywne Wpisy

Salido +407
Minął 4. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w którym zginęło 5 osób.
17 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
17 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w którym zginęło 5 osób.
17 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
17 ofiar śmiertelnych w wypadkach drogowych od początku wakacj

źródło: 1-433025-28
Pobierz
Tak w kilku żołnierskich słowach napisze co to za książka, jakby kogoś temat zainteresowal. Jest to pozycja dla wszystkich miłośników gór - zarówno początkujących jak i wprawionych w bojach. Obok dużej ilości informacji praktycznych i porad, znajdziecie w tej książce przede wszystkim 60 różnych tras - w Polsce i blisko granic. Absolutnie, najbardziej widokowe perełki jakie tylko można przejść w okolicy.
Jak ktoś ma poprzednią książkę "Rower to jest Świat", to wie o co chodzi 😉
Dzięki pierwszej części książki m.in:
👉 W pełni przygotujesz się do swoich górskich wędrówek, unikając wielu błędów początkujących.
👉 Dowiesz się, jak samodzielnie zaplanować wycieczki jedno- i wielodniowe,
dopasowane do Twoich możliwości fizycznych.
👉 Dowiesz się, jak przed wyjazdem wyszukiwać piękne miejsca na biwaki i punkty widokowe, a także jak przewidywać zachody słońca i inwersje chmur.
👉 Dowiesz się wszystkiego o sprzęcie, aplikacjach górskich oraz zagrożeniach czyhających w górach.
W drugiej części książki znajdziesz min:
👉 ~60 opracowanych tras w Polsce i w pobliżu granicy. Zero planowania, 100% przyjemności.
👉 Każda trasa to dokładne ślady GPX i interaktywne mapy pełne ważnych i przydatnych informacji (opracowanie przykładowej trasy poniżej).
👉 Tylko najlepsze i najbardziej widokowe trasy. Wszystkie sprawdziłem i dokładnie opisałem.
👉 Już nigdy nie powiesz: „Nie wiem, gdzie iść w góry” lub „Nie chce mi się planować”.
👉 Poznasz najlepsze trasy na wypady z dziećmi, a także dziesiątki tras, na które można wybrać się z psem!
Góry to jest Świat to:
✅ 328 stron
✅ 189 zdjęć!
✅ 450 kodów QR, linków i interaktywnych map
✅ 920 kilometrów sprawdzonych tras trekkingowych dla każdego
Więcej informacji, w tym przykładowe rozdziały, opinie innych osób itd. znajdziecie na stronie 👉 https://gorytojestswiat.pl/
#kolemsietoczy
źródło: 1000045520
PobierzTreść została ukryta...
Logiczne