Aktywne Wpisy

Francesco123 +40
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od
makapak +2
Jaka powinna być Wasza idealna partnerka? #zwiazki

Przy 13 powinni już Niemiaszki pukać (jak nie to robisz krótkie focusy z armii)
Reszte kopiujesz stąd: https://youtu.be/ybaQZzJ3Wco?si=Yhm2WI6Ozaem-Vvo (z tym że on robił prawą stronę podbojów - robisz analogicznie ale jak ja). Dodatkowo Rumunie i Polske BEDZIESZ MUSIAL zrobic agencja wywiadu (naciski dyplomatyczne + poprawa relacji).
Do wszystkich krajów MUSISZ zrobić je za pierwszym razem - wiec robisz stinky cheese exploit z zapisem gry
źródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzChwila przed kryzysem monachijskim.
Mimo wszystko uważam że troche na skróty idziesz XD
1. Postaraj sie relacjami i wywiadem dac sobie nieagresje z ZSRR (poczekaj do wczesnego 1940 i szybko to ogarnij)
2. Jak ogarniesz 1) to decyzja polityczna przygotowaną masz Polske pod spuppetowanie
3. Puppetujesz Polske, konczysz Oś, bawisz się na konferencji pokojowej
4. Przygotowujesz sie na ZSRR bo tylko jak zrzuci pakt o nieagresji to wjezdza w Polske XDD