Wpis z mikrobloga

@vartan: mało tego. Tam musisz kupić kota w worku bo nie ma żadnego podglądu czy sampli. Biała plansza i cokolwiek wyświetli się dopiero jak zapłacisz xd
Równie dobrze typiara może wstawić zdjęcie kotków i potencjalny kupujący o tym nie wie a przekona się dopiero po zapłaceniu xd
  • Odpowiedz
  • 1
@r5678 w życiu nie byłem nawet na OF. To czekaj, jak panny łapią nowych? Koleś kolesiowi mówi, czy po prostu reklamują się w innych miejscach?

Nie rozumiem w ogóle, skąd to przekonanie w pannach, jak to cenne są ich zdjęcia
  • Odpowiedz
@vartan: wstawiają na instagrama tik toka itd jak twerkują i paradują w bikini z podpisem ,,jeżeli chcesz więcej zapraszam na mojego OF''( ͡° ͜ʖ ͡°) Najlepsze mają po kilka milionów obserwujących na samym insta więc nawet jak 1% kupi tego OF to i tak mają stosy siana xd
  • Odpowiedz
@michal-buszownik: @vartan jak tak czasami widzę te wrzucane na wykopa Leaki to mam wrażenie że wszystko co jest jakiejkolwiek jakości te panny i tsk wrzucają w public a na OF idzie jakiś odpad bo gość który już zapłacił nie jest klientem o którego trzeba się starać xd

Ladni frajerzy muszą tam wchodzić
  • Odpowiedz