Aktywne Wpisy

jmuhha +30
Dowiedziałam się, że koleżanka z klasy ma w leasingu nowa toyotę rav4 za 2400 zł mies ( ಠ_ಠ)
Godir17 +69
Nic tak nie poprawia humoru rano jak opisy starych sfrustrowanych polek po ścianie które lajkuja młodszego o kilka lat chłopa XDD
#p0lka #logikarozowychpaskow
#p0lka #logikarozowychpaskow

źródło: a
Pobierz
#zegarki #mikroflex
źródło: 1000004988
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: aquascaphe-white-face-tropic-black
Pobierzźródło: Baltic_Scalegraph_TourAuto2025_Face_BOR_1353x2000_115d4d0a-3dff-418d-adbd-b26fc52dd7c4
PobierzRolex, Omega, nawet Seiko potrafią zrobić nurka, który jest nurkiem, a jednocześnie ma unikalny styl i jest estetycznym doświadczeniem.
Tym bardziej marka butikowa, gdzie nie mają żadnych ograniczeń i mają budżet na projektantów.
Porównaj sobie do podobnej marki, też nurek, a jednak jest różnica:
źródło: image
Pobierz@wykopyrek: a do czego ci ta jaskrawość potrzebna? nawet jeśli już będziemy udawać, że ktokolwiek na poważnie wykorzystuje divery do nurkowania, to przecież pod wodą nie odczytuje się godziny per se, tylko liczy czas pod nią - a do odmierzania tego służy wskazówka minutowa i trójkąt
źródło: omega-seamaster-diver-300m-co-axial-master-chronometer-42-mm-21032422004001-923c27
Pobierzźródło: shopping
PobierzWidoczność pod wodą, po cóż innego? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: image
Pobierzźródło: 5100_1127_W52A
Pobierz@wykopyrek: no to tak jak pisałem - wskazówka minutowa i trójkąt na tarczy są dobrze widoczne, niczego innego pod wodą nie . potrzebujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
przecież to ma jeszcze mniej wspólnego z nurkiem
@advert: ja to odbieram inaczej, no ale prawdę mówiąc nie jestem nurkiem ( ͡º ͜ʖ͡º)
@advert: to chyba motyw przewodni studia projektującego te zegarki. Na pierwszy rzut oka ładne, ale pod powierzchnią brakuje decyzji czym konkretny projekt ma być.