Wpis z mikrobloga

Moje jest zdanie i tego zdania nie zmienie, jesli masz prawko i auto bądz samo prawko albo samo auto, to nie jestes przegrywem , majac prawko i auto trzeba byc ogarnietym i trzeba byc dynamicznym na trzezwo i nie bac sie ludzi #przegryw #przegrywpo30tce #ankieta

A jaka jest wasza opinia?

• jesli masz prawko i auto to jestes wygrywem 51.2% (22)
  • jesli masz tylko prawko jestes wygrywem 7.0% (3)
  • jesli masz tylko auto to jestes wygrywem 4.7% (2)
  • nie masz prawka i auta truecel przegryw 37.2% (16)

Oddanych głosów: 43

• 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vegeta92: Auto na wsi to konieczność. Bez tego tylko sznur by mi się ostał. Dlatego pierwsze pieniądze z roboty wydałem na starego seatka leona który służy mi do dzisiaj. Tylko na dojazd do pracy bo przecież nie do znajomych.
  • Odpowiedz
@Vegeta92: Jak pominać asperga i to, że nie potrafie jakoś rozmawiać z ludźmi czy utrzymywać jakąkolwiek formę kontaktu z tymi co już znam to tak.
Ale jak się już człowiek pogodzi z samotnością to nie jest źle.
  • Odpowiedz
@Vegeta92: Ja '84 i w czwartej klasie podstawówki zdawaliśmy. Egzamin przeprowadzało dwóch policjantów z wydziału drogówki. Jeżeli mieszkasz na wsi i nie masz samochodu to rower daje wolność.
  • Odpowiedz
  • 3
@Vegeta92 ty chyba miastowy skoro uważasz, że prawko i samochód to wygryw. Na wsi to przetrwanie a nie jakiś wygryw. Jak dojechać do kołchozu albo fabryki smrodu dla przegrywa ze wsi?
  • Odpowiedz