Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +142
PrzyszΕa pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stΓ³wka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki byΕ TwΓ³j najwiΔkszy bΕΔ d finansowy i czego CiΔ nauczyΕ?
OprΓ³cz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie teΕΌ plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stΓ³wka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki byΕ TwΓ³j najwiΔkszy bΕΔ d finansowy i czego CiΔ nauczyΕ?
OprΓ³cz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie teΕΌ plusik.
Poznajcie
ΕΊrΓ³dΕo: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
PiersiowkaPelnaZiol +107
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
OgΓ³lnie prΓ³bowaΕem siΔ poΕapaΔ w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciaΕ pisaΔ czy tworzyΔ memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach sΔ takie ΕΌe nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglΔ dam nie rozumiejΔ c nic XD
OgΓ³lnie prΓ³bowaΕem siΔ poΕapaΔ w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciaΕ pisaΔ czy tworzyΔ memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach sΔ takie ΕΌe nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglΔ dam nie rozumiejΔ c nic XD

πΈ $TSLA: TD Cowen cuts target price to $330 from $388
πΈ $TSLA: Baird cuts target price to $320 from $3370
πΈ $TSLA: Mizuho cuts target price to $325 from $375
πΈ $TSLA: RBC Capital cuts target price to $307 from $314
πΈ $TSLA: Canaccord Genuity cuts target price to $303 from $404
ile tam w dupe? Ja kupowaΕem po Εredniej 420 lol. Ale moΕΌna siΔ przyzwyczaiΔ
@gonzo91: JuΕΌ widzΔ tΔ powaΕΌnΔ analizΔ w ich korpo w kuchni przy automacie z kawΔ :
- Ch*ja zrobi a nie tyle co daΕeΕ ostatnio
- Daj spokΓ³j, czΕowiek dwa dni siedziaΕ nad jakimiΕ wzorkami a tu wyszΕo jak jakiΕ bΕΔ d internetu. Wiadomo ΕΌe nie zrobi tyle ale nie chce mi siΔ od nowa liczyΔ ΕΌeby potem dostaΔ jakieΕ g---o w stylu 123 69
ΕΊrΓ³dΕo: image
Pobierz