Aktywne Wpisy

johnshepard2000 +65
źródło: temp_file7130262203276149002
Pobierz
yahoomlody +143
źródło: pjoter klaszcze u rubika
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: temp_file7130262203276149002
Pobierz
źródło: pjoter klaszcze u rubika
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#przegryw
Poza tym ja jestem szczęśliwym człowiekiem i pracuje o różnych porach dnia i czasami też muszę wstać wcześnie rano i prawdopodobnie ktoś kto na mnie spojrzy o tej porze również pomyśli „ale musi mu być zle w życiu”
A tymczasem mogę się zakładać z kimkolwiek o to
Mam wrażenie, że nie rozumiesz podstawowych zasad. Jak z resztą cała reszta ludzi którzy dali
źródło: 1000003213
PobierzJakie w tym wypadku powinno być twoje nastawienie? Powinieneś siąść i płakać albo shitpostowac na tagu? Poprawi to twój byt? A może jednak lepiej coś z tym zrobić?
Tez mialem depresję przez wiele lat. I przez wiele lat ja leczyłem i wymagało to ogromnego wysiłku… skoro ja będąc na dnie byłem w
Wyżej zadałem wyraźne pytanie: co jest lepsze? Użalanie się, płacz i plucie jadem na wykopie czy jednak lepiej podziałać coś w kierunku poprawy? Nie odpowiedziałeś… wcale mnie to nie dziwi.
Próbuje prowadzić w miarę merytoryczną rozmowę - bez wyzwisk czy obrażania ale coś czuję że zaraz wrzucisz mnie na czarna bo nie potrafisz przyznać racji (nie
Uwzialem się na oczywistą prawdę? Szkoda że cała rzesza wykopowych przegrywow nie potrafi osiągnąć takiego katharsis że dojdą do wniosku że nie pozostaje im nic innego w życiu jak uderzyć pięścią w stół i włożyć w swój samorozwój „jakiś