Aktywne Wpisy

jmuhha +27
Powie mi ktoś kogo stać na takie chaty? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Patrzę potem a ludzie np w urzędach pracują a on kierowca tira
źródło: 1000017152
Pobierz
witajswiecie +79
No i w końcu pierwsza noc na swoim.
Co prawda po finansowej czarnej dziurze z jaką się to wiązało zabrakło już pieniędzy na łóżko, ale i tak jest zajebiście.
#chwalesie
Co prawda po finansowej czarnej dziurze z jaką się to wiązało zabrakło już pieniędzy na łóżko, ale i tak jest zajebiście.
#chwalesie
źródło: temp_file3350298202040208276
Pobierz

#przegryw
Na tym polega właśnie problem większości na tagu. Wiesz ile ja musiałem pracować nad moją depresja żeby z niej wyjść i cieszyć się życiem jak w miarę normalny człowiek?
Bo przecież dwa albo trzy komentarze wyżej podkreśliłem że nie ma uniwersalnej metody żeby zbawić wszystkich i że każdy przypadek trzeba rozpatrywać indywidualnie.
Tak samo ciągle powtarzam że mówię o większości a nie o wszystkich!
Lubisz wybierać sobie to co pasuje do twojej narracji albo do twojego spojrzenia na świat?
I to jest moment gdzie bez jakiejkolwiek ironii czy naśmiewania się mogę ci śmiało napisać że nawet pomimo tego że c---a cię znam to jestem dumny z tego że zrobiłeś krok do przodu.
Ja też kiedyś stawiałem takie pierwsze kroki po których jeszcze nie raz upadałem i sądziłem że to wszystko nie ma sensu… jak wyżej pisalem - ogarnięcie się do w miarę przyzwoitego poziomu