Aktywne Wpisy
Gdzieś ostatnio czytałem fajną wypowiedź. Nie powtórzę 1:1, ale kontekst ten sam.
Otóż "dzisiejszy patriotyzm" to jest coś co środowiska konfederackie i pisowskie wykorzystały, aby dać prostym, biednym ludziom coś, cokolwiek z czego mogą być dumni bez żadnych nakładów finansowych.
Wiadomo jacy ludzie skupiają się wokół marszu narodowców, pisu i konfederacji: typowe mariusze, sebiksy, janusze z małych miejscowości, słabiej wykształceni, słabo zarabiający. W końcu mogą być dumni z czegoś na co sami w
Otóż "dzisiejszy patriotyzm" to jest coś co środowiska konfederackie i pisowskie wykorzystały, aby dać prostym, biednym ludziom coś, cokolwiek z czego mogą być dumni bez żadnych nakładów finansowych.
Wiadomo jacy ludzie skupiają się wokół marszu narodowców, pisu i konfederacji: typowe mariusze, sebiksy, janusze z małych miejscowości, słabiej wykształceni, słabo zarabiający. W końcu mogą być dumni z czegoś na co sami w
źródło: marsz
Pobierz
R_O_T_T_E_N +242
źródło: temp_file3425902407203960559
Pobierz

https://www.x-kom.pl/p/1271859-monitor-led-27-265-284-msi-mag-271qpx-qd-oled-e2.html#Specyfikacja
#monitor #xkom #pcmasterrace #monitory #oled
źródło: pr_2025_2_7_12_26_55_116_00
PobierzFajnie się na nim gra, kolorystycznie jak każdy QD-OLED
Bram smużenia, fajne odświeżanie, u mnie 175Hz wystarcza w zupełności
Jedynie denerwuje ochrona panelu, co 4h przez jakieś 5minut się czyści, można ustawić na 16h
Ja dałem 2999zł za wersję 34" i
@MePix: o co chodzi z tym czyszczeniem?
Monitor się wyłącza i matryca "czyści" się z wyświetlania jednego i tego samego w danym obszarze (paski HP, GUI czy UI)
Jest to uciążliwe, bo jest na środku ekranu i może wyskoczyć jak grasz w CS'a, Valoranta czy inne FPSy przez co można zginąć.
Po wszystkim monitor się fizycznie wyłącza (wcześniej tylko matrycę gasił) i słyszysz że coś z