Aktywne Wpisy
inga +22
Od wielu lat mam swoją pasję, która jest dla mnie sposobem na codzienny relaks i oderwaniem się od technologii. Średnio wydaję na nią ok 800 zł miesięcznie - czasem więcej, jeśli trafi się coś wyjątkowego.
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie
Mój mąż uważa, że to zbyt duża kwota i ostatnio zaczął to mocno krytykować. Doszło do tego, że zaczęłam się ukrywać ze swoimi zakupami, co zupełnie mi nie odpowiada.
Usiadłam jednak i przemyślałam sprawę. Nie palę, nie

Naprawdę tak ciężko wam ogarnąć jednego gościa, który nagminnie wstawia scat od prawie tygodnia dosłownie co noc?
@a__s @m__b
#moderacja #moderacjacontent
@a__s @m__b
#moderacja #moderacjacontent

Zawsze mozesz brac skuter. one maja automaty, ale cvt
@JonaszSynGrazyny: za większość automatów bym nie dopłacił, bo albo są wolne, albo szarpią, albo i to, i to. To już bym wolał manual, przynajmniej dopóki jest tańszy.
@JonaszSynGrazyny: motocykl dla większości ludzi to nie jest jakieś wozidło tylko coś co daje poczucie kontroli i sprawia przyjemność. Nie chciałbym mieć motocykla, który za mnie decyduje jaki jest teraz najlepszy bieg, a potem się domyśla kiedy potrzebuję redukcji. Do tego to nie jest przecież wajcha, którą manipulujesz, a tylko ruch nogą góra lub dół. Przy zmianie na wyższy nie potrzeba sprzęgła używać. Wiele
@JonaszSynGrazyny: ile razy miałeś tak, że wsiadłeś w samochód i pojechałeś gdzieś bez celu, tylko po to żeby nabić trochę kilometrów "bez sensu"?