Wpis z mikrobloga

#frenpill #apustaja

JA POERDOLE!!!!! DZONILI DO CHOPA Z DWUCH PRAC TYPU BIUROWYCH!!!! CHOP IDZIE ROZMAWAIĆ W CZWARTEK!!!!!

Problem w tym, że yyyyyyy, no Chop by tam robił za darmo przez trochę, ja poerdole. Czemu to życie tak chce z Chopem grać w pokera, ehh. Chopu się plany burzo trochę przez to, ehh. Chop planował, że jak się zwolni, to w taki ewentualny pracy, bedzie płacone, a nie, że za darmo. Chyba, że Chop się zwolni i znajdzie pracę se z elastycznym czasem. Ja poerdole, czemu to życie takie cienszkie, Chopu się to nie podoba.
obuniem - #frenpill #apustaja 

JA POERDOLE!!!!! DZONILI DO CHOPA Z DWUCH PRAC TYPU B...

źródło: 11b (1)

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@obuniem: nii
Nie nabieraj sie na darmówki chuop bo bedziesz zalowac :c

Szczegolnie jesli to firma tego typu "sprzedawaj ubezpieczenia"- ja w 1 miesiacu zarobilem na 2 sprzedazach- Ty tez bedziesz miol
  • Odpowiedz
@obuniem: Jak to staż na którym będziesz się uczył przez cały czas konkretnych rzeczy, przydatnych na rynku pracy, i jest po tym opcja zatrudnienia to możesz dać szasnę. Z kolei jeśli to są jakieś mgliste obietnice, a robota będzie prosta i powtarzalna to daj sobie spokój, bo to oszustwo, i będziesz tylko frajerem pracującym za darmo ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@obuniem: Znam firmę, która lubi zatrudniać na "testy" pracowników. Ogłoszenia non stop, wysokie zarobki, ale każdy po 2-3 tygodniach (zależy kto ile wytrzyma psychologicznie) 'darmowego' testu jest odsyłany bez pracy, a firma w tym czasie ma pełno darmowych pracowników z rotacją xD
  • Odpowiedz
  • 5
@PodniebnyMurzyn: @Zgrywajac_twardziela: @Wrrronika: @Bestia_z_Jellystone @isover_dla_chuopa:

Ehh, bo Chop nie pisał tutej, bo się nima czym chwalić, ale no Chop Próbuje studbazować sobie od października, a to miałyby być praktyki se. Chop musi ugułem zrobić 960!!!!! godzin, ja poerdole. Chop nie przypuszczał, że one będą darmowe, skręca w opór na samą myśl. Jest kilka płatnych ofert, ale to albo do 26 roku życia, albo od
  • Odpowiedz