Aktywne Wpisy

Wikariush +141
Nawet nie wiem jak to otagować. 3 lata różnicy w wieku licealnym a typiara zrobiła z chlopaka 40 letniego zboka.
źródło: 1000014914
Pobierz
Ale pomidorek zara wleci. Nie ma nic lepszego niż kromka chrupiącego chlebka, z posulanym pomidorkiem i cebulką (。◕‿‿◕。)
#oswiadczenie
#oswiadczenie
źródło: temp_file4130632398133018946
Pobierz

JA POERDOLE!!!!! DZONILI DO CHOPA Z DWUCH PRAC TYPU BIUROWYCH!!!! CHOP IDZIE ROZMAWAIĆ W CZWARTEK!!!!!
Problem w tym, że yyyyyyy, no Chop by tam robił za darmo przez trochę, ja poerdole. Czemu to życie tak chce z Chopem grać w pokera, ehh. Chopu się plany burzo trochę przez to, ehh. Chop planował, że jak się zwolni, to w taki ewentualny pracy, bedzie płacone, a nie, że za darmo. Chyba, że Chop się zwolni i znajdzie pracę se z elastycznym czasem. Ja poerdole, czemu to życie takie cienszkie, Chopu się to nie podoba.
źródło: 11b (1)
PobierzNie nabieraj sie na darmówki chuop bo bedziesz zalowac :c
Szczegolnie jesli to firma tego typu "sprzedawaj ubezpieczenia"- ja w 1 miesiacu zarobilem na 2 sprzedazach- Ty tez bedziesz miol
Ehh, bo Chop nie pisał tutej, bo się nima czym chwalić, ale no Chop Próbuje studbazować sobie od października, a to miałyby być praktyki se. Chop musi ugułem zrobić 960!!!!! godzin, ja poerdole. Chop nie przypuszczał, że one będą darmowe, skręca w opór na samą myśl. Jest kilka płatnych ofert, ale to albo do 26 roku życia, albo od