Wpis z mikrobloga

• 14
@mirko_anonim

Zaraz się zlecą normiku i powiedzą "ogarnij się". Poprostu są pewne standardy rodzicielstwa których trzeba się trzymać i to jest fakt. Nie każdy powinien mieć dzieci.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Świat się zmienił kiedyś dziecko to były dodatkowe ręce do pracy teraz to projekt na spokojną emeryturę maskotka albo przypadek za czasów komuny jeżeli się nie urodziłeś w zamożnej rodzinie to pochłaniałeś takie wzorce jakie były zgodne z tamtym czasem i tu nie ma co winić rodziców bo oni też takie same wzorce dostali
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 9
czujny-pionier-24: Niektóre kobiety nie powinny brać w ogóle udziału w wychowaniu nastoletnich chłopaków bo ich niszczą, zaszczepiają w nich cechy kobiece które degradują cały umysł mężczyzny, potem psychika tak ukształtowana nie odnajduje się w normalnym świecie albo wytwarza złe uczucia co przyczynia się do samozniszczenia, to jak taka kula na szyi albo u nogi którą dostajesz od własnej matki, normalnie powinna dać ci skrzydła albo chociaż normalne jedzenie żebyś w drodze
  • Odpowiedz
@mirko_anonim:
Spytałeś kiedyś tą matkę o jej dzieciństwo ?
To nie atak jakby co tylko szczere pytanie bo lubimy zapominać, że rodzice też są ludźmi i byli dziećmi ale może podjęła decyzję, że chce wychować swoje dziecko z szkodą dla niego kto wie jestem ciekaw jak ty stawisz czoła swoim dzieciom gdy coś ci wytkną w sposobie wychowania.
Nie mam dzieci moje doświadczenie to bycie człowiekiem.
Dodam też, że nie
  • Odpowiedz