Aktywne Wpisy

MonazoPL +99
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
EndymionPP +543
Jak możecie oczekiwać od kobiet że będą wierne, jeśli według nich najbardziej romantycznym filmem jest ten gdzie stara baba opowiada jak to mąż kupił jej niesamowicie drogą wycieczkę, na której dała d--y bezdomnemu? ( ͡º ͜ʖ͡º)
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
#heheszki #logikarozowychpaskow #rozowepaski
źródło: images (1)
Pobierz

Udało mi się zdobyć godnego następcę mojego niezastępowalnego W541. #chwalesie
Lenovo ThinkPad P71 Intel Xeon E3-1535M v6 3.1 GHz 48 GB DDR4 m2 500 GB 4K
- CPU: Intel Xeon E3-1535M v6 @ 3.10GHz (porównywalny z i7-8709G @ 3.10GHz);
- RAM: 48 GB DDR4 (2x 16 + 2x8 max 64 GB);
- VGA1: Nvidia Quadro P5000 16 GB GDDR5;
- HDD: M2 500 GB;
- Wyświetlacz: 17,3” 3840x2160 4K;
- Kalibrator matrycy PANTONE;
- Bateria: nowiusieńka, właśnie przechodzi cykl pierwszego rozładowywania (paragon);
Możliwość zamontowania w nim 5 dysków (2x M2, SATA 2,5”, w miejsce napędu na SATA 2,5”, w gnieździe na modem gsm);
I to by było na tyle dobrych wiadomości dla mnie. W domu dysponuję niewielkim biurkiem (akuratnym do 15-16"), to raz. A dwa, że nie do końca pasuje do stacji dokującej Lenovo. Niby się wpina ale poniżej niż powinien i w uj wystaje po prawej.
I wszystko na to wskazuje, że jednak będę się z nim rozstawał. Tak ma zarysowaną matrycę i jest to widoczne gdy jest wyłączony. Robię wstępne rozeznani zanim go puszczę na olx.
Lenovo ThinkPad P71 20HK0009PB
CPU Benchmark
P71 FHD
P71 4k
#sprzedam #sprzetkomputerowy #laptopy #lenovo #thinkpad #grafika #grafikakomputerowa #projektowanie #cad #catia
@Richtig_Piwosz: cena priv, czy cyrk od złotówki ?:P
Robię rozeznanie czy w ogóle jest zainteresowanie na taki sprzęt. W chwili publikacji posta były tylko dwie sztuki (4K) dostępne na allegro (na olx żadnej). W tej chwili została jedna za 6,5K. Zwykle jestem mniej pazerny niż konkurencja ;)