Aktywne Wpisy

ztakisam +136
Cholera jak mam oddać samochód do mechanika to mnie skręca. Nie mówie, że nie ma super fachowców, są, ale jak na lekarstwo. Przykład, po którym mnie trzęsie. Mam opla diesla i przy odpalaniu wyskakiwał check engine. Za niskie napięcie w czujnikach dpf i czasem w pompie ABS. Oddałem auto do 2 mechaników... jeden pomierzył czujniki i cholera wie co tam jeszcze. Diagnoza - trzeba kupić 2 nowe czujniki nox 3200zl plus robota

szklarskaporeba +219
#usa Gwoli przypomnienia - w takim wyposażeniu przyszedł na protest okrzyknięty przez Republikanów bohater Kyle Rittenhouse.
źródło: merlin_178250748_cc08b3d7-f5fd-47c2-90dc-516189f5515e-articleLarge
Pobierz

Albo może inaczej, normalne laski już dawno sobie kogoś wybrały i założyły rodzinę. Wśród tych które zostały, 95% się nie nadaje do relacji długoterminowych, a te 5% to szare myszki zbyt nieśmiałe, żeby wykonać ten pierwszy krok na swojej drodze do szczęścia z mężczyzną, którego sobie upatrzyły.
@KajakDrewniany: Nadają się, ale nie do związku z tobą czy tobie podobnym ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@PurpleHaze: Co to, to nie - od tego się podcyce poci i robią się wałki takiego jakby sera.
@KajakDrewniany: rozumiem że 10 / 20 / 30 lat temu wszystkie kobiety były dziewicami konsekrowanymi?
@KajakDrewniany: Z kolei 95% mężczyzn to materiał na wspaniałego ojca i męża, ludzie jednej partnerki, zasłużeni krwiodawcy i takie tam. Dlaczego ten świat tak oszalał?
@secs: I 40, I 50 lat temu też. Coś takiego jak śluby z powodu ciąży to