Aktywne Wpisy

Castel-Gandolfo +13
#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

Albo może inaczej, normalne laski już dawno sobie kogoś wybrały i założyły rodzinę. Wśród tych które zostały, 95% się nie nadaje do relacji długoterminowych, a te 5% to szare myszki zbyt nieśmiałe, żeby wykonać ten pierwszy krok na swojej drodze do szczęścia z mężczyzną, którego sobie upatrzyły.
@KajakDrewniany: Nadają się, ale nie do związku z tobą czy tobie podobnym ¯\(ツ)/¯
Komentarz usunięty przez moderatora
@PurpleHaze: Co to, to nie - od tego się podcyce poci i robią się wałki takiego jakby sera.
@KajakDrewniany: rozumiem że 10 / 20 / 30 lat temu wszystkie kobiety były dziewicami konsekrowanymi?
@KajakDrewniany: Z kolei 95% mężczyzn to materiał na wspaniałego ojca i męża, ludzie jednej partnerki, zasłużeni krwiodawcy i takie tam. Dlaczego ten świat tak oszalał?
@secs: I 40, I 50 lat temu też. Coś takiego jak śluby z powodu ciąży to