Aktywne Wpisy

wykop +24
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

Melkovva_ +567
źródło: temp_file7775354265503509487
Pobierz

będziesz woził rodzinę czy przyjaciół?
a może ty oski jesteś?
@brubel: jak to 1.6 od bmw to ostatnio od mechanika słyszałem że niezbyt udany bo miał podobnego na warsztacie
@Dinkozaur30: nie wiem w sumie
asterka wydaje mi się bezpieczny wybór. Może jakaś kia, fiata jakiegoś po taniości, nie wiem w sumie. Nie pchałbym się w jakieś pugi, citroeny ani nic co może być zajechane, jakieś audiczki, bmki itp.
Unikaj raczej komisów, patrz po opisach ogłoszeń, jak ktoś nie umie gramatycznie poprawnie napisać to rzadko jest warty rozmowy.