Wpis z mikrobloga

Ile razy mam tlumaczyc ze nie wypuszcze niekompatybilnej wstecznie zmiany w API w najblizszym patchu!!

@LisMulder: I po co się tak gorączkować? Niech otworzy ticket w którym wyraźnie zleca wykonanie takiej operacji a następnie potwierdzą w komentarzu że jest świadomy że zmiana nie jest kompatybilna i mimo wszystko masz robić deploy. A kiedy się zacznie sypać i ktoś przyjdzie się skarżyć to forward do tego managera. Może następny będzie bardziej
  • Odpowiedz
@LisMulder: Patrzcie go jaki mądry, a niekompatybilności ogarnąć nie umie. Moja curka zrobiłaby to w 5 minut, ona zna się na komputerach. ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
Nie! Ile razy mam tlumaczyc ze nie wypuszcze niekompatybilnej wstecznie zmiany w API w najblizszym patchu!!

Zara mje rozszarpie

@LisMulder: przeciez to nie kwestia semvera tylko ty jestes problemem. Jak ktoś chce niekompatybilną zmianę to nie wypuszczacie patcha tylko podbijacie majora ewentualnie robicie cherrypicka z patchem i robicie osobną wersję tylko z podbiciem patcha
  • Odpowiedz
@dawid-mocki: on ma racje, jak coś się wypyerdoli to nikogo nie będzie obchodziło, że jakiś managerek to zlecił, bo przecież Ty JeStEś SpEcJaLiStoM. W każdym razie - co by nie było i tak po dupie dostaje dev, a laury zbiera manager xD
  • Odpowiedz