Aktywne Wpisy
bonekropik +136
Kuzyn wynajmuje pokój w mieszkaniu studenckim. Jest tam 6 pokoi, 5 jest wynajętych, a w ostatnim właściciel trzyma jakieś swoje graty.
Chłopakom schodziło bardzo dużo prądu - rzędu 450-500 kWh miesięcznie. Na początku myśleli, że to przez stare AGD albo przez komputery i monitory, bo wszyscy grają w gry. Policzyliśmy to jednak na kolanie i wyszło, że ni c---a się to nie zgadza i aż tyle nie powinni zużywać.
Pożyczyłem im amperomierz cęgowy, żeby
Chłopakom schodziło bardzo dużo prądu - rzędu 450-500 kWh miesięcznie. Na początku myśleli, że to przez stare AGD albo przez komputery i monitory, bo wszyscy grają w gry. Policzyliśmy to jednak na kolanie i wyszło, że ni c---a się to nie zgadza i aż tyle nie powinni zużywać.
Pożyczyłem im amperomierz cęgowy, żeby
Urynowyurynator +59
Pamiętajcie, że wasze dzieciaki kiedyś dorosną i mogą trafić do takiego kołchozu jak #dino albo innego i będą j---ć za minimalną dla pana Janusza tracąc resztki nadziei na lepsze jutro.
A zapomniałem, wasze dzieci to będą lekarze, astronauci, inżynierowie ( ͡º ͜ʖ͡º)
#kolchoz #antynatalizm
A zapomniałem, wasze dzieci to będą lekarze, astronauci, inżynierowie ( ͡º ͜ʖ͡º)
#kolchoz #antynatalizm

Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link