Aktywne Wpisy

Voltee +576
Allegro kryje oszustów?
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
źródło: 10-hgst-slady-po-srubach-joined
Pobierz
Chicane 0

Najpierw tylko z matka potem z zona, ktora kilka miesiecy po smierci matki, wystapila o rozwod i chciala dom dla siebie. Skonczylo sie tak ze zatrzymal dom ale musial splacic byla zone. (Mowil ze 50% ale nie wiem jaka byla cala umowa miedzy nimi.
No i teraz ten typ dorwal babke z tindera, sa ze soba mniej niz pol roku. Dzisiaj opowiadal ze postanowili ze sprzedadza ten dom wezma razem kredyt i kupia inny dom. (Ona narazie wynajmuje)
Co myslicie? cos tu smierdzi z daleka, czy jednak jestem przewrazliwiony przez niezdrowy wykop i poprostu powinienem cieszyc sie ze szczescia kolegi?
#takasytuacja #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
No ale jakby miał na tyle kasy że dlaby radę zachować dom i nie musiał się dzielić to niestety, w UK sąd docyduje czy własność posiadana
Jeżeli chodzi o rozwód i podział majątku, to już bardzo prawdopodobne bo tutaj sąd podejmuje decyzje, i może dać jej cześć majątku posiadanego przed małżeństwem. No niestety to UK, chore
Wg. GROK
Kluczowe punkty
Badania sugerują, że dom odziedziczony po matce wchodzi do Twojego majątku osobistego, a nie wspólnego, więc żona prawdopodobnie nie ma prawa do 50%