Aktywne Wpisy

Cinex +711
Urodziła mi się córka z zespołem downa.. będzie miała już niedługo 3 miesiące. Algorytm na YT podpowiada na przemian: podtrzymujące na duchu kazania księży, filmiki odnośnie przewijania opieki i rechabilitacji noworodków, oraz... mixy i najlepsze kawałki zespołu "System of a Down" ...
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen
troche #zalesie trochę #czarnyhumor trochę #depresja #zdrowie
Przez pierwszy miesiąc to w sumie nie wiedziałem co się dzieje, myślałem że to zły sen

WielkiNos +641
Wspaniała historia miłości p0lki z Algierczykiem. On ją tak bardzo kocha, że przezwyciężą wszystko.
Bo najważniejsze dla polki, że nie Polak mimo że ci słyną z pracowitości.
#p0lka #przypadkowymurzyn #logikarozowychpaskow #mokebe #zwiazki
Bo najważniejsze dla polki, że nie Polak mimo że ci słyną z pracowitości.
#p0lka #przypadkowymurzyn #logikarozowychpaskow #mokebe #zwiazki
źródło: temp_file8937274562673188493
Pobierz

Najpierw tylko z matka potem z zona, ktora kilka miesiecy po smierci matki, wystapila o rozwod i chciala dom dla siebie. Skonczylo sie tak ze zatrzymal dom ale musial splacic byla zone. (Mowil ze 50% ale nie wiem jaka byla cala umowa miedzy nimi.
No i teraz ten typ dorwal babke z tindera, sa ze soba mniej niz pol roku. Dzisiaj opowiadal ze postanowili ze sprzedadza ten dom wezma razem kredyt i kupia inny dom. (Ona narazie wynajmuje)
Co myslicie? cos tu smierdzi z daleka, czy jednak jestem przewrazliwiony przez niezdrowy wykop i poprostu powinienem cieszyc sie ze szczescia kolegi?
#takasytuacja #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski
@mielonkazdzika: prawo mówi że majątek dziedziczony nie wchodzi w majątek wspólny, z jakiej racji więc musiał spłacić żonę? Oczywiście, jego matka mogła zapisać dom na niego i jego żonę, wtedy tak. W innym wypadku dom byłby tylko jego.
@mielonkazdzika: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD twój kolega to chyba ten, co wysyła dane swojej karty bankowej oszustom z olx
Tak czytam komentarze to moze on to normalnie sciemnia, nie znam go jakos super pracujemy razem i tyle.
Bede obserwowal XD
@Kitku_Karola: Wystarczy, że matka zapisała dom im a nie tylko jemu.
Pewnie sam żonie oddał połowę majątku bo mu się nie chciało za dużo nad rozwodem myśleć I lepiej popykać w CSka a teraz musi jakoś usprawiedliwić glupote