Wpis z mikrobloga

Kupiłem u majfrenda switcha OLED z zamiarem jego przeróbki. Tylko jaką przeróbkę wybrać?
Gość mi oferuje kamikadze za 300 zł. Jako ponoć tą lepszą opcje, która jest na wieki. Gwarancji i tak nie mam ale trochę to wiercenie w laminacie w nowej konsoli mnie odstrasza :P Coś doradzicie, bo nie jestem w temacie, nigdy nie miałem nintendo.
#switch #nintendoswitch
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Patrząc na ceny gier to jednak są droższe niż na xboxa którego mam. Zresztą ta konsola jest trochę dla mnie i kupiłem ją z myślą o dzieciach które są małe, a jedno nawet póki za małe na granie, więc nie mogę trzymać gier na zasadzie - kupię, pogram i puszczę dalej w obieg.
  • Odpowiedz
@Pablikos: Naucz dzieci że trzeba się cieszyć z tego co się ma. Ja w podstawówce miałem może 2-3 gry na ps1 i ogrywałem je cały rok XD

Jak dasz dzieciakowi switcha z każdą możliwą grą do pobrania, to będzie to wyglądało na zasadzie jak dzieciaki grają w gry na telefonie - na chwile odpali, 5 minut pogra, wyłącza, klika następną, 5 minut i tak dalej. Za duży wybór to w
  • Odpowiedz
@Pablikos: według mnie to psuje radość z gry, jak masz ich w cholerę to i tak nie skończysz nawet połowy czy nawet 1/4. U mnie jeden kasztan ogrywa bluey już 2 miesiące a Mario czeka już w kolejce. Sam po sobie też widzę że jak mam jedną grę to potrafię w nią bardzo długo grać, np taki god of war Ragnarok już mam 40 h a jeszcze fabuły głównej nie
  • Odpowiedz
@mac_mod: Dokładnie to. Jak zhakowałem sobie kiedyś 3DSa, to moje granie wyglądało mniej więcej tak: odpalam grę, gram 15 minut, stwierdzam że wypróbuję inną grę, gram 15 minut, ściągam następną grę itd. Po godzinie, dwóch takiego "grania" sesja się kończyła. Obecnie wolę kupić jedną grę raz na jakiś czas, taką w którą naprawdę chcę zagrać (nawet po premierowej cenie), bo frajda i czas spędzony przy takim graniu są nieporównywalnie większe.
  • Odpowiedz
  • 0
@prukfiarz trafne spostrzeżenie, właśnie kupiłem Switcha i zamówiłem zelde botw i nie chce narazie innych gier bo będzie jak z Series x i ps4 kupka wstydu i presja.. A takto jedna gra na której moge sie skupić całkowicie jak za czasów bycia dzieciakiem gdy mialo się na ps2 2-3 gry i to wszystko..
  • Odpowiedz